<strong>FAMILIEN VOKSER YTTERLIGERE:</strong> Ronan og Storm Keating er i lykkelige omstendigheter igjen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN VOKSER YTTERLIGERE: Ronan og Storm Keating er i lykkelige omstendigheter igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ronan Keating:

Blir pappa for femte gang

- Nå tror jeg det er nok barn.

Publisert

Den irske popstjernen Ronan Keating (42) og modellkona Storm (38) skal bli foreldre igjen. Den gledelige nyheten kommer to og et halvt år etter at paret ønsket sønnen Cooper velkommen til verden.

«Boyzone»-stjernen avslørte selv graviditeten da han gjestet radioprogrammet «Magic Radio Breakfast» tirsdag.

- Vi er gravide. Vi skal ha barn. Eller det er jo Storm som er gravid, men noen ganger når jeg våkner om morgenen, så føles det som om det er meg, fleipet han, ifølge The Sun, og la til:

- Vi er veldig spente, men nå tror jeg det er nok barn.

Dette blir nemlig Keatings femte barn. Fra ekteskapet med sin første kone Yvonne Connolly (45) har han også barna Jack (20), Missy (18), Ali (14).

Den stolte vordende faren har også delt babynyheten med fansen på Instagram.

Sammen med et bilde hvor vesle Cooper kysser Storms voksende mage, skriver han:

- En ny liten Keating er på vei.

View this post on Instagram

Another little Keating on the way ♥️

A post shared by Ronan Keating (@rokeating) on

Utroskapsskandale

I 2010 skapte Ronan Keating overskrifter da det ble avslørt at han hadde vært utro mot sin daværende kone Yvonne Connolly.

Paret hadde vært gift i tolv år da det ble kjent at sangeren hadde hatt en syv måneder lang affære med danseren Francine Cornell.

Tidligere har «Tomorrow»-artisten fortalt at han taklet tiden etter dårlig, og at han følte seg elendig.

- Ingen starter et forhold og får barn og tenker at det ikke vil vare. Jeg ser på meg selv som en taper, sa til The Sun i 2012.

Saken fortsetter nedenfor.

Fire år senere fikk derimot pipa en annen låt. Da tok nemlig Keating til sosiale medier og fortalte at han var ferdig med å legge seg flat, og ikke lenger ville ta på seg all skylden for bruddet med eks-kona.

«Jeg angrer ikke på at ekteskapet mitt tok slutt, det var det jeg ville. Det lå mye mer bak bruddet enn en affære, og forholdet vårt var ødelagt lenge før det skjedde. Jeg har holdt munn og tatt all skylden for å skåne mine barn og eks-kona mi, men nå er det nok. Etter seks år er grensen min nådd».

«Det er alltid to mennesker i et forhold, og dersom det ikke fungerer er det mer enn én veldig god grunn til det. (...) Vær så snill å respekter at alle de involverte partene har gått videre og nå har det bedre enn tidligere», skrev han i et lengre Facebook-innlegg den gang.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

LES OGSÅ: - Behandler kjærestene mine som prinsesser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer