Nick Cannon:

Blir pappa for åttende gang

Deler gladmelding etter tragedien.

NYTT LYSGLIMT: Nick Cannon opplevde alle foreldres mareritt da sønnen døde like før jul. Nå blir han far igjen. Her med ekskona Mariah Carey. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB
NYTT LYSGLIMT: Nick Cannon opplevde alle foreldres mareritt da sønnen døde like før jul. Nå blir han far igjen. Her med ekskona Mariah Carey. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember kom den tragiske nyheten om at Nick Cannon (41) og modellen Alyssa Scott (28) mistet sin fem måneder gamle sønn, Zen.

Den lille gutten døde som følge av en hjernesvulst. Det meddelte 41-åringen i en episode av sitt eget TV-program «The Nick Cannon Show».

- Jeg la merke til at han hadde en hoste, så jeg ønsket å få det sjekket. Pusten hans var også interessant og etter at han ble to måneder gammel merket jeg i tillegg at han hadde dette fine store hode - et «Cannon-hode». Vi tenkte ikke noe over det, men jeg ville ta ham med til legen for å sjekke sinusen og pusten hans. Vi trodde det skulle være en rutineundersøkelse, delte han, ifølge Entertainment Tonight.

Dessverre oppdaget legene at babyen hadde veske som fylte seg opp i hodet, i tillegg til at de fant en ondartet svulst som krevde operasjon. Etter operasjonen forverret derimot ting seg, og første helgen i desember var siste gang TV-stjernen og Scott holdt sønnen i armene sine.

Ville vise respekt

Nå, nesten to måneder etter dødsfallet, kommer et lysglimt i Cannons liv. Han skal nemlig bli far igjen. Det bekrefter 41-åringen på sitt eget talk show mandag, ifølge E! News.

Den vordende moren er modellen Bre Tiesi (30), og selv om hun og Cannon har visst om graviditeten en god stund allerede, valgte de å holde det hemmelig mens han fremdeles sørget over sønnen.

- Jeg tenkte hele tiden: «Når er riktig tidspunkt? Hvordan forteller jeg dette?» forteller han i «The Nick Cannon Show», og fortsetter:

- Jeg ville definitivt respektere sorgprosessen med Alyssa, og Bre viste respekt med å vente med å annonsere graviditeten, samt unnlate å snakke om det i sosiale medier.

Grunnen til at Mariah Careys eksmann valgte å bekrefte graviditeten nå var fordi det i helgen dukket opp bilder fra en fest hvor han og Bre avslørte babyens kjønn.

SKREKKSYN: Moren fanget denne videoen på datterens babymonitor. Video: Tiktok @emstewie17. Reporter: Vegard Krüger Vis mer

- Jeg visste ikke hva jeg skulle si når jeg gikk gjennom dette med Zen eller om jeg skulle holde det tilbake. Selv nå, etter at det kom ut i går, hadde jeg ikke planlagt å snakke om det. Vi ville holde det skjult så lenge som mulig, men så kom det ut likevel, deler han videre, ifølge nettstedet.

Videre fortalte Cannon at Bre er nærmere 20 uker på vei og at hun er gravid med en gutt. Mandag kveld, norsk tid, deler også TV-profilen babynyheten på Instagram.

«Endelig har jeg noen spennende nyheter å dele med dere», skriver han sammen med denne videoen:

I seks år var Nick Cannon gift med popstjernen Mariah Carey (52), og sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan (10).

I tillegg har Cannon også sønnen Golden Sagon (4), datteren Powerfull Queen (1) og tvillingene Zion Mixolydian og ZIllion Heir (7 md.) fra to andre forhold.

LES OGSÅ: - Vi ønsket virkelig å få det til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer