Blir pappa for åttende gang

- Vi er ekstatiske og fryder oss...

BABYLYKKE: Rod Stewart og kona Penny Lancaster venter nå deres andre barn sammen.  Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Rod Stewart og kona Penny Lancaster venter nå deres andre barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Rockelegenden Rod Stewart (65) og hans 39 år gamle modellkone, Penny Lancaster, venter nå deres andre barn sammen.

Det melder amerikanske People Magazine.

I fjor høst kunne rockestjernen og kona avsløre at de drømte om en liten bror eller søster til sønnen Alastair (4), og paret skal være overlykkelige over den nye familieforøkelsen.

- Vi var ekstatiske og frydet oss over å kunne fortelle Alastair at han skal bli storebror til en liten baby, rett før mammas 40-årsdag, sier paret.

Den nye babyen, som er ventet til vinteren, blir Stewarts åttende barn. Fra før av har rockestjernen sønnen Alastair med Penny, samt seks andre barn fra tidligere forhold.

Hverken Rod eller Penny har villet si noe om hvilket kjønn babyen har, men rockeren har tidligere uttalt at kona drømmer om en liten datter. 

- Penny vil ha en jente, så hun har én av hver, men jeg er ikke så nøye. En ting jeg gjør, er å lage flotte unger, har han sagt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - 64-åringen vil ha flere barn