Blir pappa for andre gang

- Vi gleder oss, sier Stian Barsnes Simonsen.

FORELDRE IGJEN: Stian Barsnes Simonsen giftet seg med kona Janicke i 2006, og for fire år siden ble de foreldre til sønnen Teodor. Nå blir de foreldre igjen. Foto: Stellapictures
FORELDRE IGJEN: Stian Barsnes Simonsen giftet seg med kona Janicke i 2006, og for fire år siden ble de foreldre til sønnen Teodor. Nå blir de foreldre igjen. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder Stian Barsnes Simonsen blir pappa igjen.

I 2006 giftet Stian seg med danseren og koreografen Janicke, og på nyttårsaften for fire år siden fikk ekteparet sønnen Teodor. Nå blir han storebror.

- Et nytt familiemedlem er på vei, og vi gleder oss, sier Barsnes Simonsen til Se og Hør.

Denne helgen var Stian å se i «Amigo Grande» på NRK1, og til våren blir han å se på TV 2 sammen med Sarah Natasha Melbye (36) og Silje Stang (41) i det nye direktesendte aktualitetsprogrammet «Ettermiddagen».

Les mer i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor bryter han med NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer