VAR UMODEN: - Jeg var umoden, og er nok mer erfaren nå. Men jeg har fortsatt ikke gitt opp håpet på kjærligheten, forteller Kristine Dorow, som har blitt skilt to ganger, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VAR UMODEN: - Jeg var umoden, og er nok mer erfaren nå. Men jeg har fortsatt ikke gitt opp håpet på kjærligheten, forteller Kristine Dorow, som har blitt skilt to ganger, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Blir oftest sjekket opp av jenter

Splitter ny Hollywoodfrue (28) er allerede skilt to ganger... Se video av alle fruene!

Se videopresentasjonen av de fire Hollywoodfruene nederst i saken!

HOLLYWOOD (SEHER.NO): "Svenska Hollywoodfruar" har vært en suksess på TV3 denne vinteren. I mars er det klart for den norske versjonen av programmet, og en av dem som skal vise hvordan hun lever i Los Angeles er Kristine Dorow (28).

Seher.no er på plass i den solfylte, amerikanske storbyen, og er det første mediet i Norge til å vise levende bilder av de fire fruene. Nå har du dermed sjansen til selv å vurdere sjansen for at en norsk versjon av Anna Anka vil rulle over norske TV-skjermer i vår...

Kristine Dorow er den fjerde og siste Hollywood-fruen i TV3-programmet. Dorow bor i Santa Monica, og kom senere med i produksjonen enn de andre tre. 28-åringen er oppvokst på et lite sted på Sørlandet, Herefoss, men har bosatt seg i Los Angeles etter korte perioder i blant annet Wales og London.

Tross sin unge alder, har Kristine allerede rukket å gifte seg to ganger. Bak seg har hun like mange skilsmisser.

- Jeg var umoden, og er nok mer erfaren nå. Men jeg har fortsatt ikke gitt opp håpet på kjærligheten, sier hun når Seher.no møter henne på Santa Monica Beach i den gigantiske byen.

Sørlandsjenta får ikke, på grunn av amerikanske restriksjoner, til å snakke om sitt siste ekteskap. Men singellivet snakker hun gjerne om.
 
- Jeg blir oftest sjekket opp av jenter. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er jo nyskilt og har vel nok med det, forteller hun.

Men seg har hun hunden sin, en chihuahua - Frenchie - som hun er sterkt knyttet til. Derfor trenger hun heller ikke en kjæreste.

- Hunden tilfredstiller alle behovene jeg har. Eller... de fleste behovene i hvert fall, smiler den norske jenta.

Siv Cotton, Beatrice Prochazka og Antoinette Kristensen er de tre andre Hollywoodkvinnene som blir å se på TV de nærmeste månedene.

- Jeg har det kjempeflott sammen med crewet. Det er som at vi har vært venner i 20 år, så det har gått kjempefint. Alt har bare vært gøy, sier Siv Cotton når Seher.no besøker henne i hennes luksuriøse hjem i Bell Canyon i Los Angeles.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ingen falsk person 

Se videopresentasjonen av de fire Hollywoodfruene her:[obj:media:8404]