DAMER I KØ: Jessica Simpson, Jennifer Aniston og Lindsay Lohan er alle blitt koblet til Gerard Butler de siste ukene. Onsdag kommer han til Norge. Foto: All over press
DAMER I KØ: Jessica Simpson, Jennifer Aniston og Lindsay Lohan er alle blitt koblet til Gerard Butler de siste ukene. Onsdag kommer han til Norge. Foto: All over pressVis mer

Blir noen av dem med til Norge?

Gerard Butler koblet til tre kjendiskvinner på tre uker. Onsdag kommer han til Norge.

SEHER.NO: Hollywoods nye storsjarmør har hatt tre damer på tre uker om man skal tro ryktene.
Onsdag kommer Gerard Butler (39) til Oslo for å promotere filmen "Law Abiding Citizen", der han spiller sammen med blant annet Jamie Foxx, men det er vel tvilsomt om han får noen av disse kvinnene som reisefølge hit.

Den skotske skuespilleren er i løpet av kort tid blitt en av de hotteste kjendisene i Hollywood, og han er som fluepapir for damene.

Han har på noen få uker blitt linket til både Jennifer Aniston (40), som han spilte sammen med i "The Bounty", sangerinnen Jessica Simpson og nå sist med skandaleskuespillerinnen Lindsay Lohan (23).

Sistnevnte skal Butler ha møtt på åpningen av Mazagan Beach Resort i Marocco. Etter å ha flørtet og danset hele kvelden skal de ha forlatt festen sammen i en golfbil.

- Han er heit, han er min! Jeg har ingen ring på fingeren så jeg skal ha masse moro. Dette er det mest romantiske stedet i verden, skal Lohan ha sagt til The Mirror, før noen fikk dratt henne med seg.

Butler har i lengre periode blitt koblet til Friends-stjernen Jennifer Aniston siden de spilte i "The Bounty", men har selv nektet for at de to er mer enn venner til tross for gjentatte dater.

Men for to uker siden skal han ha vært på date med Jessica Simpson.

- De flørtet, smilte og lo sammen hele kvelden. Til slutt forlot de to restauranten samtidig, uttalte en kilde til New York Post.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES OGSÅ: Aniston brøt ut i gråt