- Blir neppe noe dans i kveld

Men "Finken" og "Burre" har beholdt "Skal vi danse"-skoene...

PÅ OL-FEST: Men de tidligere "Skal vi danse"-deltakerene Finn Christian Jagge og Hans Petter Buraas holdt seg unna dansegulvet under OL-festen på Oslo Plaza onsdag. Foto: Stella Pictures
PÅ OL-FEST: Men de tidligere "Skal vi danse"-deltakerene Finn Christian Jagge og Hans Petter Buraas holdt seg unna dansegulvet under OL-festen på Oslo Plaza onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter slalåm-gull i henholdsvis Albertville i 1992 og Nagano i 1998, var Finn Christian Jagge og Hans Petter Buraas selvskrevne gjester under regjeringens OL-fest i Oslo onsdag kveld.

Men selv om de begge har deltatt i TV 2-konkurransen "Skal vi danse" var duoen lite lystne på å demonstrere sine nylærte ferdigheter foran gamle idrettskolleger.

- Nei det blir ikke det samme å danse nå, sier Finn Christian Jagge - som havnet på en fjerdeplass i fjorårets utgave av det populære TV-programmet.

Buraas - som røk ut som nummer tre i årets konkurranse - avslørte imidlertid at han i løpet av sin korte deltakelse ble mektig imponert over "Finken"s prestasjon.

- Nå vet jeg hvor vanskelig det er. Det er imponerende at han ble så lenge i konkurransen.

- Jeg er også imponert - over at Burre i det hele tatt sa ja til å bli med. Jeg trodde jeg hadde skremt alle jeg kjenner fra å vurdere det, etter å ha fortalt hvor hardt jeg hadde det, smiler Jagge til seher.no.

Årets konkurranse ble forrige fredag vunnet av Lene Alexandra Øien. Men Buraas synes ikke det først og fremst skyldtes hennes danseferdigheter.

I fjor syntes jeg det var den beste danseren som vant (Tshawe Baqwa (red. anm.), men i går gikk det mer på hvem som hadde mest publikumstekke, sier han til seher.no.

Men selv om alpingutta har holdt seg unna parketten etter "Skal vi danse"-exitene, har de ikke skrinlagt alle planer om et danse-comeback.

- Vi har beholdt konkurranseskoene, sier Finken med et smil.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: Tufte: - Tårene skyldtes allergi


Se bilder fra OL-festen i Oslo Plaza her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer