Jon Almaas:

Blir nektet deltakelse i TV 2-reality

Den profilerte programlederen bekrefter at arbeidsgiveren setter foten ned overfor konkurrenten.

TV-TRIO: Wanda Mashadi, Jon Almaas og Vita Mashadi deltok alle i «71 grader nord - team» denne våren. Men så langt har Almaas bare deltatt i reality på egen kanal. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-TRIO: Wanda Mashadi, Jon Almaas og Vita Mashadi deltok alle i «71 grader nord - team» denne våren. Men så langt har Almaas bare deltatt i reality på egen kanal. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jon Almaas (54) kunne strekke armene i været under lørdagens Gullruten-utdeling da han, sammen med medprogramleder Solveig Kloppen (50), vant prisen for beste programleder i underholdning for innsatsen i programmet «Alle mot alle» på TVNorge og Warner Bros. Discovery.

De siste årene har Almaas imidlertid fått aller mest oppmerksomhet i reality-TV. I 2020 vant han nemlig« 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på egen kanal, mens han denne våren gjorde comeback i programmet «71 grader nord - team».

- Får ikke lov

På vei inn i salen til en stemme over høytaleren som ropte «To minutter til dørene stenger» før lørdagens Gullruten-utdeling, la den blide 54-åringen ikke skjul på at reality-deltakelsen har falt i smak så langt.

- De realitykonseptene jeg har gjort har bare vært gøy. «71 grader nord» er jo først og fremst et fysisk slit. Det er få krangler og lite intriger, noe som passer meg bra. Hadde jeg blitt spurt om å være med igjen hadde jeg gjort det. Men det skjer nok ikke igjen, sier han med et smil til Se og Hør.

På spørsmål om ikke supersuksessen «Kompani Lauritzen» kunne vært noe for ham, svarer han følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.