NABOER: Gro Hammerseng og Katja Nyberg blir naboer etter bruddet. Ifølge Her og Nå har Hammerseng funnet seg en ny leilighet like ved huset de to eier sammen i Larvik.  Foto: SCANPIX
NABOER: Gro Hammerseng og Katja Nyberg blir naboer etter bruddet. Ifølge Her og Nå har Hammerseng funnet seg en ny leilighet like ved huset de to eier sammen i Larvik. Foto: SCANPIXVis mer

Blir naboer etter bruddet

Gro Hammerseng flytter et steinkast unna Katja Nyberg.

SEHER.NO: Fredag i forrige uke kunne Larvik-stjernen Gro Hammerseng (30) bekrefte at hennes fem år lange forhold til håndball-kollega Katja Nyberg (30) er over.

Ifølge Hammerseng var det ingen dramatikk i bruddet, og de to skal fortsatt spille sammen i Larvik Håndballklubb.

- Jeg kan bekrefte at vi flytter fra hverandre. Det er overhodet ingen dramatikk i det. Vi er bare to personer som har vært sammen og som gjør det slutt, sa Gro Hammerseng til TV 2-sporten.

Håndballstjernene flyttet tilbake til Norge 1. juli i år, etter å ha spilt i danske FC Midtjylland i fire år, og kjøpte da et hus sammen i Larvik.

Kilder ukebladet Her og Nå har snakket med kan avsløre at Katja vil fortsette å bo i huset de to eier, mens Gro har vært på jakt etter ny bolig.

Ifølge ukebladet har håndballstjernen nå funnet seg en leilighet kun et steinkast unna eks-parets hus, og siden de begge har uttalt at de fortsatt er venner, vil det mest sannsynlig ikke by på problemer.

Iføgle Karl Erik Bøhn, hovedtrener i Larvik Håndballklubb, vil ikke bruddet mellom stjernene få noen sportslige konsekvenser.

- Bruddet var trist og leit. Men Gro og Katja er to strålende jenter som fungerer godt sammen - og hver for seg, sa han nylig til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Bruddet var trist og leit