SOLO: Marit Larsen skal holde konserter i India. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
SOLO: Marit Larsen skal holde konserter i India. Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

Blir med på kongelig tur

Popartisten Marit Larsen skal være med kronprinsparet på offisiell tur til India.

Marit Larsen (22) skal spille to konserter i India og slipper samtidig sin nye plate "Under the Surface" på det indiske markedet.

Den tidligere M2M-artisten har fått det ærefulle oppdrag å være med kronprinsparet på deres offisielle besøk i India sammen med store navn som utenriksminister Jonas Gahr Støre og næringsminister Odd Eriksen i tillegg til en rekke næringslivsledere, skriver Dagbladet.

Turen starter 29. oktober og Marit skal holde en stor konsert i hovedstaden New Delhi og en mindre i Bollywood-byen Mumbai.

Morten Andreassen er Marits manager. Han er også kjent som Mette-Marits bestevenn, men benekter at han skal ha bruk sine kontakter for å få Marit Larsen til India.

- Nei, her var det UD som ringte oss, sier han til Dagbladet.

Som medlem av M2M sammen med Marion Ravn, solgte Marit Larsen over 2 millioner plater i Asia. Så gjenstår det å se om hun legger grunnlaget for like stor suksess i India i høst.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.