Lauren Conrad:

Blir mamma til en liten gutt

Avslørte babyens kjønn på Instagram.

FÅR EN SØNN: Etter tre år som ektepar blir Lauren Conrad og William Tell foreldre sammen til høsten. Foto: NTB Scanpix
FÅR EN SØNN: Etter tre år som ektepar blir Lauren Conrad og William Tell foreldre sammen til høsten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I januar avslørte Lauren Conrad (31) at hun ventet sitt første barn med ektemannen William Tell.

- Vi kan ikke vente med å treffe deg, lille venn! skrev hun sammen med et bilde av sin voksende babymage på sin egen hjemmeside.

Nå, et halvt år etterpå, forteller den tidligere «The Hills»-stjernen hun får en sønn.

- Det er en gutt. Jeg fant dette søte kortet mens jeg hjalp bestemor å flytte, og jeg tenkte at det var den perfekte måten å dele med dere at William og jeg venter en liten gutt, skriver hun på Instagram fredag.

TV-stjernen og klesdesigneren, som giftet seg med ektemannen for tre år siden, har postet flere bilder av sin voksende mage på sosiale medier etter at nyheten ble kjent.

Tidligere denne uken delte hun et bilde av seg selv i bikini fra sin nyeste strand-kolleksjon.

Lauren møtte musikeren William på en av konsertene hans for første gang da hun var 16 år. Ti år senere ble de satt opp på en blinde date.

I 2012 ble de kjærester, året etter forlovet de seg og i 2014 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i California.

- Favoritt-tingen min med å være gift er å vite at jeg har en partner i livet som jeg får gjøre så mange fantastiske ting sammen med. Det er så gøy å drømme om hva vi skal finne på 20 år fra nå, uttalte hun nylig, ifølge Contactmusic.com.

Det hardeste i et ekteskap synes hun er å ikke være egoistisk og å møtes på halvveien.

- Det handler ikke bare om deg selv lenger. Man må ta hensyn til hverandre.

Babymooning and pretending my blended lemonade is a margarita 🌴👶🏼🌙🍹

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Conrad er ikke den eneste av «The Hills»-stjernene som er gravid.

I februar avslørte venninnen Whitney Port (32) at også hun venter sitt første barn, og i april slapp Heidi Montag (30) og Spencer Pratt (33) jubelen løs da de annonserte at de skal bli foreldre.

Audrina Patridge (31) ble mamma for første gang i fjor sommer, mens Kristen Cavallari (30) allerede har tre sønner med sin ektemann Jay Cutler (33).

TV-STJERNER: Etter at den første episoden rullet over skjermen i 2006, ble Heidi Montag og Lauren Conrad i MTVs realityserie «The Hills» kjendiser over natten. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Etter at den første episoden rullet over skjermen i 2006, ble Heidi Montag og Lauren Conrad i MTVs realityserie «The Hills» kjendiser over natten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Charlie Sheen: - Her er min nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer