Blir mamma mot alle odds

Fortalte tidligere at hun hadde ødelagt alle sjanser til å bli gravid.

LYKKEN SMILER: Nå har Houghton og forloveden Alex Reid fått den gledelige beskjeden om at de skal bli foreldre likevel. Foto: All Over Press
LYKKEN SMILER: Nå har Houghton og forloveden Alex Reid fått den gledelige beskjeden om at de skal bli foreldre likevel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år snakket «Celebrity Big Brother»-stjernen Chantelle Houghton (28) ut om at hun var knust, fordi hun aldri kunne bli gravid. Grunnen var spiseforstyrrelsene hun hadde slitt med siden hun var 14 år gammel.

- Jeg hater meg selv, og kan ikke tilgi meg selv for dette. På grunn av min sykelige besettelse av mat og diettene jeg var gjennom da jeg hadde bulimi, har ødelagt mine sjanser til å få barn på den naturlige måten. Hver gang jeg gjorde meg selv syk tenkte jeg bare at «Ja, jeg blir tynnere». Jeg trodde jeg vant, men jeg tapte. Og det kostet meg sjansen til å starte en familie, sa hun til Heat Magazine.

I sommer forlovet Houghton seg med Alex Reid, ekskjæresten til glamourmodellen Jordan. Og nå har hun fått den gledelige meldingen: Houghton skal bli mamma - mot alle odds.

Nå stempler reality-vinneren babyen som et mirakel.

- Tanken om å unnfange et barn på den naturlige måten hadde jeg fullstendig gitt opp. Jeg trodde ikke det var mulig, sier hun til Ok! Magazine.

Chantelle hadde begynt prosessen med å bli kunstig befruktet, og skulle hente fruktbarhetsinjeksjoner hos en klinikk, da hun tilfeldigvis kjøpte med seg en graviditetstest.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg kjøpte den. Jeg dro hjem og tok testen med min beste venninne. Jeg forventet å se at jeg ikke var gravid, men da jeg så hva som stod, klarte jeg ikke røre meg. Jeg begynte å skjelve og var i sjokk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ødelagt sjansen til å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer