Tiril Sjåstad Christiansen:

Blir mamma igjen

Programlederen røper babynyhet.

GLADNYHET: Programleder Tiril Sjåstad Christiansen skal bli mamma for andre gang. Foto: Espen Solli/TV 2
GLADNYHET: Programleder Tiril Sjåstad Christiansen skal bli mamma for andre gang. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-programlederen Tiril Sjåstad Christiansen (27) er gravid igjen. Det deler hun i et innlegg på Instagram, hvor man tydelig kan se den voksende babymagen.

«60 prosent ferdig bakt bolle i ovnen. Nå skal det bli livat i heimen fra høsten av, Stian Lauritzen! Godt det blir utligning med baby denne gangen her da, så vi damene ikke tar fullstendig knekken på deg», skriver hun til innlegget.

Med det røper hun også at det er en gutt de venter.

Overfor Se og Hør forteller Sjåstad Christiansen, som for tiden befinner seg på ferie i utlandet, at de gleder seg mye.

«Vi gleder oss kjempemye til å få en gutt, det blir liv og røre i heimen! Er jo bare å kjøre på når man først er inne i babybobla», skriver hun i en SMS.

Det var i november 2020 at Christiansen og forloveden Stian Lauritzen kunne dele gladnyheten om at de hadde fått sitt første barn.

Den hyggelige nyheten ble også den gang delt på Instagram. I samme innlegg ble det kjent at datteren hadde fått navnet Vega.

«Endelig var hun her, lille Vega. Vi nyter hvert eneste sekund med vår nye hjerteknuser som allerede er blitt en uke gammel! Klokka har vi for lengst slutte å se på mellom bæsjebleier, amming, gulping, soving og kos og verden utenfor våre fire vegger er nesten glemt», skrev hun i innlegget den gang.

LES OGSÅ: - Gruet meg til å fortelle at jeg var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer