Blir mamma igjen

Alyson Hannigan blir tobarnsmor.

HAPPY FAMILY: Alyson Hannigan og ektemannen Alexis Denisof  så svært lykkelige ut da de nylig var på juletreshopping med datteren Satyana på 2 år. Snart blir hun storesøster. Foto: All Over Press
HAPPY FAMILY: Alyson Hannigan og ektemannen Alexis Denisof så svært lykkelige ut da de nylig var på juletreshopping med datteren Satyana på 2 år. Snart blir hun storesøster. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alyson Hannigan (37) kjent fra både «American Pie»-filmene og «How I met your mother»-TV-serien skal bli mamma igjen, selv om hun for noen måneder siden påsto at vektøkningen hennes ikke hadde noe med en eventuell graviditet å gjøre.


Hannigan er lykkelig gift med skuespiller Alexis Denisof (45), som hun møtte da begge spilte i TV-serien «Buffy the Vampire Slayer» for noen år tilbake, og sammen har de datteren Satyana Denisof (2).

- Alyson er overlykkelig over å være gravid! Hun har kledd seg i baggy klær for å skjule den voksne babymagen, men har sluttet med det, sier en kilde nær Hannigan til Us Magazine.

Heldigvis for 37-åringen trenger hun ikke å skjule babymagen på jobb heller, for rollefiguren hennes Lily i «How I met your mother» er også gravid.


Hannigan og Denisof har vært gift siden 2003.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Eldar Rønning blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer