Emily Ratajkowski:

Blir mamma for første gang

Supermodellen åpner opp om graviditeten i et innlegg i Vogue.

BLIR MOR: Emily Ratajkowski er gravid for første gang. Foto: NTB
BLIR MOR: Emily Ratajkowski er gravid for første gang. Foto: NTB Vis mer
Publisert

2018 overrasket supermodell Emily Ratajkowski (29) alle da hun giftet seg i all hemmelighet med skuespiller Sebastian Bear-McClard (34).

Ingen visste nemlig at de to i det hele tatt var et par, til tross for at tabloidpressen hadde trykket sine spekulasjoner.

Nå tar de to forholdet et steg videre, og i motemagasinet Vogue stiller hun nå opp med rund mage.

Delte gravidvideo

«Når ektemannen min og jeg forteller venner at jeg er gravid, er deres første spørsmål etter "gratulerer" nesten alltid "vet du hva du vil ha?". Vi liker å svare at vi ikke vet hva slags kjønn barnet vårt har før det er 18 år og da lar hen oss vite det», skriver hun innledningsvis i innlegget.

Her forteller hun også at følgerne hennes på Instagram skjønte at hun var gravid selv før flere av hennes nærmeste venner visste det.

BLIR FORELDRE: Emily Ratajkowski og ektemannen, Sebastian Bear-McClard, blir foreldre for første gang. Foto: NTB
BLIR FORELDRE: Emily Ratajkowski og ektemannen, Sebastian Bear-McClard, blir foreldre for første gang. Foto: NTB Vis mer

På nettopp Instagram har hun også publisert en video av den voksende magen, samt andre klipp fra hverdagen hennes. I teksten under skriver hun at det er skuespiller og venninne Lena Dunham som har regissert videoen. Den er imidlertid både skrevet og filmet av modellen selv.

Ratajkowski bruker mye av innlegget i Vogue på å forklare hvorfor hun ikke er opptatt av hvilket kjønn hun har i magen, og hvorfor hun mener det er for stort fokus på den delen av å få barn.

Tror hun venter en sønn

29-åringen forklarer også hvilke bekymringer hun har rundt å få en sønn.

«Jeg kjenner altfor mange hvite menn som går gjennom verden ubevisst på sitt privilegium, og jeg har blitt traumatisert av mange av mine opplevelser med dem. Og gutter - det er sjokkerende å innse hvor tidlig unge gutter får en følelse av rettigheter - til jenters kropper og til verden generelt», skriver hun.

GRAVID: Da superstjerna Katy Perry ventet barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, var hun ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Supermodellen forteller imidlertid at hun instinktivt tror hun bærer på en gutt.

Det er bare en drøy måned siden Ratajkowski skapte overskrifter da hun fortalte at hun var blitt seksuelt forgrepet på av en fotograf i et memoar for New York Magazine.

I september hevdet hun nemlig at fotografen Jonathan Leger hadde fingret henne uten samtykke. Tidligere har hun også gått hardt ut mot ham og bildebøkene han har utgitt med nakenbilder av henne.

Ratajkowski giftet seg som nevnt i 2018. Da var det ikke lang tid siden hun og ekskjæresten gjennom fire år, Jeff Magid, hadde gått hver til sitt.

LES OGSÅ: Prins Azim (38) er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer