Blir mamma for første gang

- Det er en bryllupsreise-baby, sier TV-stjernen.

<strong>BLIR MAMMA:</strong> Las Vegas-stjernen er overlykkelig over å være gravid. Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA: Las Vegas-stjernen er overlykkelig over å være gravid. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ting skjer fort i livet til «Las Vegas»-stjernen Molly Sims (38). I mai i fjor forlovet hun seg med kjæresten Scott Stuber (42), og kun fire måneder senere giftet de seg.

Nå har de enda større grunn til å juble. Paret venter nemlig barn sammen for første gang. Det melder Sims på sin egen hjemmeside.

«Jeg er helt ekstatisk over å kunne annonsere at jeg er gravid. Det finnes ingen ord som kan beskrive denne følelsen. Jeg forstår endelig hva folk mener når de sier at gravide kvinner gløder», skriver hun ifølge People.com.

Sims forklarer at unnfangelsen skjedde på bryllupsreisen.

«Det er en bryllupsreise-baby, som vi venter skal bli født i slutten av juni. Den første graviditeten er en nervøs opplevelse selvsagt, men vi er stort sett bare glade og spente», skriver modellen og skuespilleren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjernen giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer