Blir mamma for første gang

Malin Akerman og ektemannen skal bli foreldre.

BLIR MAMMA: Skuespiller Malin Akerman er gravid med sitt første barn. Her er den svensk-kanadiske skjønnheten avbildet under en prisutdeling i Los Angeles i midten av september.  Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA: Skuespiller Malin Akerman er gravid med sitt første barn. Her er den svensk-kanadiske skjønnheten avbildet under en prisutdeling i Los Angeles i midten av september. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svensk-kanadiske skuespilleren Malin Akerman (34) er gravid, melder People.   

«Rock of Ages»-skjønnheten og ektemannen Roberto Zincone skal bli foreldre for første gang, bekrefter Akermans talsperson overfor People.

Akerman og Zincone, som giftet seg i Italia i 2007, spilte tidligere i bandet The Petalstones sammen. Og den søte musikken har tydeligvis vedvart.

- Jeg vant virkelig jackpot. Roberto godtar så mye og er en god støtte, har hun tidligere uttalt om ektemannen ifølge People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Å ha barn holder meg ung

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer