Christina Vukicevic Demidov:

Blir mamma for andre gang

- Raser inn i uke 36 av mitt andre svangerskap.

ABYLYKKE: Christina Vukicevic Demidov er gravid igjen. Her under Idrettsgallaen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ABYLYKKE: Christina Vukicevic Demidov er gravid igjen. Her under Idrettsgallaen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre år som kjærester giftet Christina Vukicevic (32) seg med den tidligere fotballspilleren Vadim Demidov (33) våren 2014.

I 2016 fikk idrettsparet sitt første barn sammen, en liten sønn.

Nå blir familien enda større. Den tidligere hekkeløperen er nemlig gravid igjen. Det avslører hun selv på sosiale medier fredag.

TV 2 var først til å melde om nyheten.

I en video på Instagram viser Christina frem sin voksende mage, samtidig som hun forklarer hvorfor det er en stund siden hun har delt treningsvideoer med følgerne sine.

«Det er ikke fordi jeg ikke trener, men jeg filmer ikke så mye lenger. Raser inn i uke 36 av mitt andre svangerskap og treningen hele veien har kun vært lystbetont. Av og til orker jeg og av og til gidder jeg ikke», forklarer hun.

Videre innrømmer 32-åringen at raske gåturer har blitt en favoritt nå mot slutten av svangerskapet. Hun råder også andre gravide til å slappe av og ikke stresse med trening hvis de ikke føler de har tid.

TRE BLIR FIRE: Christina Vukicevic Demidov og ektemannen Vadim Demidov venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum
TRE BLIR FIRE: Christina Vukicevic Demidov og ektemannen Vadim Demidov venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Tilfeldig møte

Christina og Vadim forlovet seg i 2012, men møttes høsten 2011. Tidligere har den vordende moren fortalt til VG at det var tilfeldig at hun møtte sin nåværende ektemann.

Hun hadde nettopp flyttet for seg selv i Oslo, og Vadim var på visning i en leilighet i samme bygård.

- Vi gikk på hverandre i gangen. Bestemte oss for å treffes igjen, det gjorde vi og ble kjærester, avslørte hun i portrettintervjuet.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Valgte bort toppidretten

Det var under et besøk i TV 2-programmet «God morgen Norge» vinteren 2016, at Vukicevic Demidov røpet at hun ventet sitt første barn.

I samme intervju avslørte hun også at hun kom til å legge opp som hekkeløper.

- Jeg synes ikke det er trist. Jeg har alltid visst at når jeg ble gravid, kom toppidrettslivet til å være over, sa Vukicevic Demidov i programmet.

Christina kan skilte med hele syv NM-gull på 100 meter hekk, i tillegg til gull i ungdoms-OL og U23-EM. I 2011 tok hun bronse under EM i friidrett innendørs i Paris.

Ektemannen la på sin side opp fotballkarrieren etter sesongen i 2019.

LES OGSÅ: Kim Kardashian avslører barnas strenge kosthold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer