VENTER BARN: Om fem måneder blir Jamie-Lynn Sigler og Cutter Dykstra foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Om fem måneder blir Jamie-Lynn Sigler og Cutter Dykstra foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jamie-Lynn Sigler:

Blir mamma for andre gang

Skuespilleren er fire måneder på vei i svangerskapet.

Publisert

(Seoghør.no): Sommeren 2013 kunne TV-stjernen Jamie-Lynn Sigler (36) og ektemannen Cutter Dykstra (28) slippe jubelen løs. Da ble de nemlig foreldre for første gang - da sønnen Beau (3) så dagens lys.

Tirsdag avslører Sigler at Beau skal bli storebror rundt juletider.

- Dette er bildet, mens jeg ligger på baderomsgulvet, sendte jeg til mannen min på morsdagen, skriver hun på et selfie som inneholder fem graviditetstester.

- Jeg hadde akkurat kommet tilbake fra Israel, var døgnvill og trodde ikke mine egne øyne. Så jeg måtte naturligvis ta fem tester for å være helt sikker. Vi er SÅ glade over å kunne annonsere velkomsten av en ny liten en om bare noen korte måneder, fortsetter den vordende moren.

I januar 2016 avslørte Sigler, blant annet er kjent som datteren til mafiaboss Tony Soprano i «The Sopranos, at hun i en årrekke har levd i skjul med sykdommen Multippel Sklerose (MS).

Til Us Weekly forteller den talentfulle skuespilleren at hun fryktet at den lange kampen mot sykdommen skulle påvirke hennes evne til å bli gravid.

- Bakerst i hodet bekymret jeg meg for om mine medisinske problemer kunne ødelegge sjansene mine til å bli gravid. Men i løpet av den første måneden fant vi ut av vi ventet barn, deler hun med nettstedet.

Skryter av ektemannen

Siden 2012 har Jamie-Lynn vært kjæreste med baseball-proffen Cutter, og i fjor giftet de seg i Palm Springs i California.

I mai innrømmet 36-åringen at de ønsket seg en liten bror eller søster til sønnen sin.

- Hvis du spør Beau, så vil han si at han liker det sånn det er nå. Men mannen min og jeg tenker definitivt på å utvide familien, sa hun til Us Weekly, og fortsatte:

- Cutter er en fantastisk far. Han er så til stede som han kan være og han ønsker alltid å være der. Han elsker å leke på gulvet og hjalp til å skifte bleier. Jeg kunne ikke ha ønsket meg noe mer. Han er en av de mest tilstedeværende pappaene jeg noen gang har sett, og jeg er så heldig at han er min.

SUKSESS-SERIE: Her er The Sopranos-stjernene (f.v) Robert Iler, Michael Imperioli, Steve R. Schirripa, Edie Falco, avdøde James Gandolfini og Jamie-Lynn Sigler samlet under verdenspremieren av sesong seks i New York i 2006. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS-SERIE: Her er The Sopranos-stjernene (f.v) Robert Iler, Michael Imperioli, Steve R. Schirripa, Edie Falco, avdøde James Gandolfini og Jamie-Lynn Sigler samlet under verdenspremieren av sesong seks i New York i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det er slutt med Jakob Oftebro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer