BLIR MAMMA FOR ANDRE GANG: Samantha Harris er vant til å rapportere om andre kjendisgraviditeter i TV-programmet «Entertainment Tonight», men nå har hun selv havnet i nyhetene. Foto: All Over Press
BLIR MAMMA FOR ANDRE GANG: Samantha Harris er vant til å rapportere om andre kjendisgraviditeter i TV-programmet «Entertainment Tonight», men nå har hun selv havnet i nyhetene. Foto: All Over PressVis mer

Blir mamma for andre gang

- Jeg klarer knapt å vente på at det skal skje igjen.

SEHER.NO:  Den profilerte amerikanske TV-stjernen Samantha Harris (36) strutter av babylykke, etter å ha bekreftet at hun snart blir mamma for andre gang.

Harris - som er kjent som reporter for underholdnings-programmet «Entertainment Tonight» og programleder for den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?» - sier til People at hun gleder seg til å gi datteren Joselyn en lekekamerat.

- Det å holde og kose med en liten baby, er et så flyktig øyeblikk i livet, og jeg klarer knapt å vente på at det skal skje igjen.

- Mest av alt gleder jeg meg til at datteren min Joselyn får en å leke med. Hun er utrolig spent, sier Harris.

Faren til begge barna er Harris' ektemann Michael Hess.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg skal bli mamma