Blir mamma for andre gang

Det lykkelige paret bekrefter nyheten.

VENTER BARN NUMMER TO: - Vi er veldig glade for å kunne informere om at vi venter vårt andre barn sammen, bekrefter Toni Collette og Dave Galafassi.  Foto: All Over Press
VENTER BARN NUMMER TO: - Vi er veldig glade for å kunne informere om at vi venter vårt andre barn sammen, bekrefter Toni Collette og Dave Galafassi. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I 2008 ble det klart at den australske skuespillerinnen Toni Collette (37) og musiker-ektemannen Dave Galafassi hadde fått sitt første barn sammen. Nå kommer nyheten om at barn nummer to er på vei.

Det bekreftes av «Den sjette sansen»-skuespilleren og hennes mann.
 
- Vi er veldig glade for å kunne informere om at vi venter vårt andre barn sammen, sier de to til People.

Den 37 år gamle stjernen skulle være godt rustet til å takle den ekstra babyvekten graviditeten vil medføre. For rollen som Muriel i «Muriel's Wedding» fra 1994, måtte den søte stjernen legge på seg nesten 20 kilo på syv uker.

Paret, som giftet seg i 2003, har fra før av altså datteren Sage Florence (2). Deres neste barn er ventet å komme til verden engang neste år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tidenes flaueste filmroller