Blir mamma for andre gang

- Vi gleder oss veldig, forteller Simone Larsens ektemann.

BLIR MAMMA IGJEN: Simone Larsen har sammen med ektemannen fra før av datteren Erika Miranda (3). Nå er et nytt barn på vei. Foto: Scanpix
BLIR MAMMA IGJEN: Simone Larsen har sammen med ektemannen fra før av datteren Erika Miranda (3). Nå er et nytt barn på vei. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Popartist Simone Larsen (40) og produsent-ektemannen Simen Eriksrud (35) giftet seg i Italia i 2009. Nå venter de barn sammen, og går en gledelig sommer i møte, melder Her og Nå.

- Simone har termin i slutten av juli, og vi gleder oss veldig, sier Simen Eriksrud, som blant annet kan skilte med å ha skrevet Donkeyboy-låta «Ambitions», til bladet.

Det lykkelige paret har gjort hva de kan for å forberede seg på den kommende familieforøkelsen ved å sørge for mer plass. I høst kjøpte de et rekkehus på Risløkka i Oslo, og nylig flyttet de inn i nyanskaffelsen. Fram til da bodde paret i en leilighet på Grünerløkka.

Tidligere har Simone uttalt at selvtilliten ble større etter at hun fødte sitt første barn.

- I årevis passet jeg på hva jeg spiste. Så ble jeg gravid og «ga beng». Det var utrolig godt å stappe «shit in» med begge never. Jeg ble ganske stor, ganske fort, har har hun forklart til bladet Kamille.

Paret har fra før av datteren Erika Miranda (3).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - I årevis passet jeg på hva jeg spiste