BLIR MAMMA IGJEN: Kari Traa bekrefter til bladet Se og Hør via sitt management at hun skal bli mamma igjen. Foto: SCANPIX
BLIR MAMMA IGJEN: Kari Traa bekrefter til bladet Se og Hør via sitt management at hun skal bli mamma igjen. Foto: SCANPIX Vis mer

Blir mamma for andre gang

Den norske OL-vinneren kan glede seg til et nytt gull på hjemmebane.

Publisert
SEOGHØR.NO: Halvannet år etter at hun ble mor til datteren Hedda, kan Se og Hør i dag avsløre at den tidligere gullvinneren fra Torino-OL i 2006, Kari Traa (38), er gravid med barn nummer to.

Traa - som har gjort stor suksess om klesdesigner etter at hun la idrettskarrieren på hylla - bekrefter via sitt management at hun venter barn med samboeren Lars Haukom (37).

Om det blir en ny gutt eller jenta for Traa, som i fjor høst kom til finalen i TV 2s «Skal vi danse», er foreløpig ikke kjent.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Røyker flere om dagen med barn i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer