- Blir litt sint når de er slemme med henne

Men kjendismammaen synes ikke det er rart å se datteren på film lenger. Se video!

MED MAMMA SOM FØLGE: Skuespiller Line Verndal hadde med seg moren, Solvår Verndal, som følge under premieren på «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir onsdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MED MAMMA SOM FØLGE: Skuespiller Line Verndal hadde med seg moren, Solvår Verndal, som følge under premieren på «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir onsdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Line Verndal og moren snakker om «Limbo» nederst i saken!

SEHER.NO: Maria Sødahls nye spillefilm «Limbo» høstet strålende kritikker, da den åpnet Filmfestivalen i Haugesund i august.

Og mandag denne uken mottok den norske regissøren også prisen for beste regi under den internasjonale filmfestivalen i Montreal.

Se trailer til «Limbo» nederst i saken!

Fredag er det Norgespremiere på filmen, som har svenske Lena Endre, australske Bryan Brown, Henrik Rafaelsen, samt «Himmelblå»-stjernen Line Verndal (38) i hovedrollene.

Onsdag var Verndal blant kjendisgjestene som prydet den røde løperen under premieren på forestillingen «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir i Oslo.

Se stor bildespesial fra teaterpremieren her!

Og overfor Seher.no kunne skuespillerinnen, som også var tilstede da «Limbo» hadde premiere i Montreal, avsløre at hun synes det er veldig gjevt at filmen har vunnet en så prestisjefull pris.

- Det er jo stort. Det er fantastisk. Vi hadde det så bra i Montreal for vi merket jo at vi fikk god feedback. Så vi drømte jo om en eller annen pris. Og det at Maria fikk den, ja, hun er bare veldig, veldig flink, så jeg er stolt og glad, smiler Verndal til Seher.no. 


Skuespillerinnen hadde med seg moren, Solvår Verndal, som følgesvenn under teaterpremieren onsdag kveld, og kjendismammaen innrømmet at det er morsomt at «Limbo» gjør det så godt. Særlig siden hun var med crewet under deler av innspillingen i Trinidad.

- Det er kjempespennende, for jeg reiste og besøkte henne i Trinidad, og var der og så på og bakte boller som vi ser i filmen, forteller Solvår.

Line Verndal har blitt en av landets mest kjente skuespillerinner takket være suksessen med «Himmelblå», men Solvår synes ikke lenger det er rart å se datteren på tv eller film. 

- Hun har jo vært med siden begynnelsen av 90-årene, så det er ikke så veldig rart lenger. Men jeg blir jo litt sint når de er slemme med henne og sånt da, sier hun.

«Limbo» har Norgespremiere fredag 10. september! 

LES OGSÅ: - Glad jeg får vist at jeg kan spille andre roller

Se videointervju med Line Verndal og moren, samt trailer til «Limbo» nedenfor:[obj:media:8907]
[obj:media:8915]