<strong>SEERMAGNETER:</strong> Jon Almaas og Linda Eide trekker millioner av seere til NRK, nå er de aktuelle som programlederduo i «Stjernekamp». Foto: NRK
SEERMAGNETER: Jon Almaas og Linda Eide trekker millioner av seere til NRK, nå er de aktuelle som programlederduo i «Stjernekamp». Foto: NRK Vis mer

Blir Linda Eide og Jon Almaas ny stjerneduo?

NRK med hemmelig storsatsing. Tar opp kampen med «Skal vi danse».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens kjendisene danser på TV 2, skal artistene synge mot hverandre i «Stjernekamp» på NRK1. Store navn vil stå på plakaten når NRK skal sette i gang sin nye, store lørdagsunderholdningen – et direktesendt program hvor kjente artister skal konkurrere mot hverandre i ulike musikksjangrer.

- Jeg kan bekrefte at «Stjernekamp» kommer på NRK, sier prosjektsjef Barbara Jahn til Se og Hør.

Produksjonsselskapet Monster skal produsere serien, som trolig sendes direkte fra Chateau Neuf i Oslo. Artistene skal synge mot hverandre i ulike musikksjangrer. I hver episode vil TV-seerne stemme ut en deltager.

Etter hva Se og Hør erfarer skal det være to programledere – akkurat som i «Skal vi danse». Linda Eide (43) fra «Norsk Attraksjon» og fredagskongen Jon Almaas (44) er på ønskelista.

Også Marte Stokstad (33) skal være en het kandidat.

Les mer om programmet i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer