Blir kvalm av utro-oppslagene

- Jeg savner Maria, når jeg er er borte fra henne, sier Alexander Rybak. Se video!

SAMMEN I TYKT OG TYNT: Eurovision-vinneren og kjæresten Maria Slyngstad har holdt sammen, til tross for at Rybak klinte til med dansepartneren under «Let's dance» nylig. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SAMMEN I TYKT OG TYNT: Eurovision-vinneren og kjæresten Maria Slyngstad har holdt sammen, til tross for at Rybak klinte til med dansepartneren under «Let's dance» nylig. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, DÜSSELDORF:  Se Alexander Rybak snakke om savnet til kjæresten nederst i saken.

I begynnelsen av mars viste Eurovision-vinneren fra 2009, Alexander Rybak (24), seg for første gang med sin nye kjæreste, Maria Slyngstad.

Men selv om paret er stormforelsket om dagen, får ikke de to se så mye til hverandre. Til Seher.no forteller 24-åringen nemlig at han har 340 reisedøgn i året.

De siste dagene har han vært på plass i Düsseldorf som reporter for NRK under Eurovision, og Rybak innrømmer at han savner kjæresten når han er borte.

- Ja det er klart, men jeg gjør det beste ut av det. Det viktigste for meg er å ha det gøy, og såre færrest mulig folk. Det er en fin linje mellom det.


Etter innsatsen i den svenske utgaven av «Skal vi danse», ble han av både norsk og svensk presse koblet til sin vakre dansepartner Malin Johansson. Til VG sier Rybak at spekulasjonene gjorde ham kvalm.

- Jeg ble kvalm da den saken stod på trykk. Det var ikke bra. Det er ikke meg selv jeg tenker på først og fremst, men min nærmeste familie og venner. Jeg sier alltid fra til dem før slike «dommedagssaker» står på trykk, men det der var ikke ok. Ingen har lyst til å se klinebilder klint utover en forside.G.

Onsdag møtte «Fairytale»-stjernen fansen i Düsseldorf, og han tok seg god tid til klemmer og småsnakk med de oppmøtte jentene. Stjernestatusen har gjort Rybak til et ungpikeidol over hele verden, men hovedpersonen selv hevder kjæresten hans takler det fint.
 
24-åringen er likevel tilbakeholden på spørsmål om kjærelighetslivet, men understreker at han har funnet en jente som er veldig nær.

- Nei, altså. Jeg har egentlig lovet meg selv å ikke snakke om det. Men jeg har virkelig verdens beste venn i kjæresten min. Det er en forståelse for dette livet her. Ingen kommer noen gang til å forstå for en gutt hvordan det er å ha så mye oppmerksomhet, men hun er veldig nær, og forstår, sier han til Seher.no.


Alexander Rybak om Maria Slyngstad er tidligere medstudenter på Barratt Due.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Didrik var mye større skandale enn Stella  

[obj:media:9640]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer