UNNGÅR ALKOHOL: Victoria Beckham tygger kaffebønner for å unngå å drikke alkohol. Ikke alle i familien er like begeistret for metoden. Foto: NTB Scanpix
UNNGÅR ALKOHOL: Victoria Beckham tygger kaffebønner for å unngå å drikke alkohol. Ikke alle i familien er like begeistret for metoden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brooklyn og Victoria Beckham:

- Blir kvalm av morens bønneknep

Victoria Beckham tygger kaffebønner for å holde seg unna alkohol. Det synes ikke sønnen noe om.

Publisert

(Se og Hør): Ifølge flere utenlandske medier, deriblant The Sun, skal Victoria Beckham (43) ha funnet en helt spesiell måte å unngå alkohol på.

Ifølge The Sun tyr nemlig 43-åringen til kaffebønner når hun blir sugen på alkohol.

- Victoria vil med glede tygge kaffebønner i stedet for å ta en drink under sosiale sammenkomster, forteller en kilde som skal være en nær venn av den tidligere «Spice Girls»-stjernen til nettsiden.

Ifølge kilden skal Victoria ha sagt at hun ikke ønsker å drikke alkohol, nettopp for å unngå bakrusen som ofte følger alkoholinntaket.

- Hun ønsker å våkne frisk dagen derpå, og drikker kun ved spesielle anledninger, forteller kilden.

- Brooklyn hater det

Selv om Victoria sverger til det noe spesielle knepet, er det ikke alle som er like begeistret for metoden.

Sammen med den tidligere fotballstjernen David Beckham (42), som hun har vært gift med siden 1999, har Victoria barna Brooklyn (18), Romeo (15), Cruz (12) og Harper (6).

Spesielt Brooklyn, den eldste sønnen til Victoria, har sitt å si om kaffebønnebruken. Ifølge The Sun blir han direkte kvalm av morens nye måte å unngå alkohol på.

Saken fortsetter under bildet:

BLIR KVALM: Brooklyn Beckham blir kvalm Victoria Beckhams nye kaffebønnebruk. Foto: NTB Scanpix
BLIR KVALM: Brooklyn Beckham blir kvalm Victoria Beckhams nye kaffebønnebruk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Brooklyn er ikke akkurat en fan. Han blir faktisk ganske kvalm av det, forteller kilden.

Mirakelkurer

Dette er imidlertid ikke første gang 43-åringen har skapt overskrifter med sine spesielle teknikker og metoder når det kommer til mat og drikke.

Lenge har Victoria fått mye oppmerksomhet rundt sin slanke figur og flere har lurt på hva hun gjør for å holde formen.

Tidligere har 43-åringen uttalt hun blant annet gir barna sine frø i flytende soyaprotein, og at hun til daglig spiser laks for å opprettholde en frisk glød i huden, skriver The Sun.

En kilde til New York Post i 2006 hevdet også at soyabønner, kringler og sushi var mirakelkuren for Victoria på den tiden.

- Victoria er så tynn fordi hun kun tillater seg å spise litt om gangen. Og når hun endelig får i seg noe, er det bare soyabønner, kringler og litt sushi, fortalte en venn av superstjernen til avisen den gang.

Gikk til sak mot takeaway-restaurant

Kroppsfokuset rundt Victoria har ikke alltid vært positivt.

For litt over en måned siden gikk Victoria til sak mot takeaway-restauranten Sidhu Golden Fish & Chips i Tyneside i England.

Årsaken bak søksmålet var at restauranten hadde brukt navnet hennes i reklameplakater, der de hevdet at pizzabunnen deres er tynnere enn Beckham.

«Vår nye Victoria Beckham-bunn er kun to millimeter tynn», sto det skrevet til en karikaturtegning av designeren der hun hadde på seg et bånd med teksten «anorektisk moteikon».

En talsperson for Victoria Beckham uttalte at reklamen var svært upassende, og at den britiske stjernen derfor har valgt å gå rettens vei.

Saken fortsetter under:

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNN Vis mer Vis mer

«Det er upassende å trivialisere en slik sykdom, og det er ærekrenkende å være så tankeløs med en persons rykte på denne måten. Dessverre er dette nå en juridisk sak», sto det i uttalelsen, ifølge nettstedet.

Lederen for restauranten, Soni Sidhu, sa til nettstedet ITV at det aldri var meningen å gjøre narr av verken Beckham eller sykdommen anoreksi, og uttalte at han hadde fått mer støtte enn hat fra sosiale medier og andre nettaviser.

Åpen om kroppspress

Det er heller ikke første gangen den tidligere popstjernen har måtte svare på rykter om at hun sliter med spiseforstyrrelser.

- Jeg tror det er en stor forskjell mellom å ha spiseforstyrrelser og å ha kontroll over hva man spiser. Det er en stor forskjell, og jeg går stadig ut og spiser nøyaktig det jeg vil. Men jeg prøver å ha disiplin når det gjelder mat, har hun tidligere uttalt til People.

I et nylig intervju med Vogue har Beckham også skrevet et brev til den 18 år gamle Victoria, der hun blant annet gir seg selv råd om kroppspress.

- Jeg vet at du sliter nå. Du er ikke den peneste, den tynneste eller den beste til å danse. Du har aldri passet inn selv om de du går på skole med er veldig snille jenter, og du har dessuten veldig dårlig hud. Men hold ut- jeg skriver til deg for å trøste deg og tilby deg støtte. OG for å si til deg, kjære 18-åring, vær sterk.

EGEN ENTRÉ: Selv om hele Spice Girls var samlet på «Viva Forever»-premiere, holdt Victoria Beckham seg til familien på den røde løperen. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Saksøker hele Kardashian-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer