BLE KVALM: Sarah Jessica Parker sier hun ble fysisk uvel av å lese de falske ryktene om at hun planlegger å operere hendene sine. Foto: FameFlynet
BLE KVALM: Sarah Jessica Parker sier hun ble fysisk uvel av å lese de falske ryktene om at hun planlegger å operere hendene sine. Foto: FameFlynetVis mer

Blir kvalm av kirurgiryktene

- Jeg følte meg svimmel og klar for å legges inn på sykehus da jeg så hva de skrev om meg, sier en sjokkert Sarah Jessica Parker.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (48) har i flere år vært utsatt for rykter om at hun skammer seg over sine hender og håndledd.

Det amerikanske ukebladet Star skrev i april at hun har planlagt å fikse på utseendet på hendene ved hjelp av kirurgi.

Lærte om ryktene ved tilfeldighet

I et intervju med det amerikanske TV-programmet «Watch What Happens Live» onsdag, hevdet Parker at ryktene er fullstendig usanne, og at hun ikke ante noe om dem, før hun tilfeldigvis åpnet bladet med operasjonsryktene.

OPERASJONSRYKTER: Sarah Jessica Parkers hender har lenge vært gjenstand for operasjonsrykter i amerikanske medier. Foto: FameFlynet Norway
OPERASJONSRYKTER: Sarah Jessica Parkers hender har lenge vært gjenstand for operasjonsrykter i amerikanske medier. Foto: FameFlynet Norway Vis merDet hun leste, gjorde den amerikanske skuespilleren og Nobelkonsert-vertinnen kvalm.

- De hadde en tegning, hvor det så ut som om jeg hadde heksehender. - Jeg følte meg svimmel og klar for å legges inn på sykehus da jeg så hva de skrev om meg, sa en sjokkert Sarah Jessica Parker ifølge nettsiden Contactmusic.

Ødela føttene

Den populære TV-stjernen har imidlertid tidligere avslørt at hun sliter med skader på føttene, etter mange år i høyhælte sko på «Sex og singelliv»-settet.

Etter at hun vrikket ankelen under innspillingen av filmen «I Don't Know How She Does It» i 2011, fikk Sarah Jessica sjokkbeskjed av legen at hun må legge stilettene på hylla.

- Legen sa: «Foten din gjør ting den ikke skal kunne gjøre. Det benet som stikker ut der.. det har du laget selv. Det er ikke normalt det der». Moralen er at føttene mine har tatt meg steder jeg aldri har trodd at jeg skulle oppleve, men nå: «nå må du stoppe. Nå er vi slitne».

LES OGSÅ: - Det er tragisk