«Farmen 2017»:

Blir kvalm av «Farmen»-kollegaens utsagn

- Han gjør seg såpass upopulær, helt på egen hånd, så jeg synes ikke noe synd på ham.

KONFLIKT: Denne uken er det duket for konflikt på «Farmen». Eunike Hoksrød (39) er blant dem som går hardt ut mot Geir Magne Haukås (47) Foto: TV 2
KONFLIKT: Denne uken er det duket for konflikt på «Farmen». Eunike Hoksrød (39) er blant dem som går hardt ut mot Geir Magne Haukås (47) Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) har fram til nå holdt en lav profil på TV-skjermen, men denne uken har nordlendingen fått deler av reality-gården imot seg.

47-åringen har alltid vært åpen om at han i utgangspunktet meldte seg på TV-programmet for å videreformidle sine kristne verdier.

Det har vist å skape blandede raksjoner blant de andre deltakerne.

FØLER SEG UTSTØTT: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) føler seg utstøtt fra gruppa. Foto: TV 2
FØLER SEG UTSTØTT: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) føler seg utstøtt fra gruppa. Foto: TV 2 Vis mer

Eunike Hoksrød (39) er en av dem som nå har sett seg lei av meddeltakerens predikering. I mandagens episode fortalte deltakeren at hun blir «kvalm» av å høre på Geir Magnes livsfilosofi.

- Jeg tenker at når vi sier «nok er nok», så burde han stoppe. Men han bare fortsetter, og hiver seg på den ene karusellen etter den andre. Det er bare tull, sier realitydeltakeren, sier hun til Dagbladet.

- Gjør seg selv upopulær

Eunike mener at medbonden kan takke seg selv for at han denne uken har møtt motstand inne på gården.

- Han går mot seg selv, og styrer rundt med de greiene sine hele tida. Han gjør seg såpass upopulær, helt på egen hånd, så jeg synes ikke noe synd på ham.

Geir Magne forklarer ovenfor nevnte avis at han føler seg utstøtt, og det er et resultat av han sier fra om ting han opplever som urettferdig.

- Det som skjer når jeg begynner å si fra om ting - som jeg ikke synes er greit - er at motstanderne mine begynner å rotte seg sammen. Det er ikke hyggelig å bli utstøtt, men jeg står i det så lenge det tråkkes på mine verdier, sier Haukås.

- Beskjed fra Gud

Geir Magne Hauksås har tidligere sagt til Se og Hør at han er overbevist om at han med Gud og Jesus på sitt lag, ville ta seieren hjem til Bodø.

Saken fortsetter nedenfor.

FARMEN: Bli med på omvisning på den nye gården som "Farmen" er spilt inn på. Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med. Video: Miriam Bakkejord Vis mer Vis mer

– Jeg hadde en «en til en-samtale » med vår skaper og fikk beskjed om at jeg måtte melde meg. Jeg har jo et budskap som jeg brenner for.

- Denne arenaen er perfekt. Her er det 14 mennesker alene på en gård, og ingen kan stikke av. Samtidig kan jeg nå en million mennesker, forteller han til Se og Hør.

Den gang var han ikke bekymret for hva de andre måtte mene om ham, men var forberedt på at han kunne hisse på seg opptil flere på «Farmen».

– Jeg elsker alle mennesker. Men det hender jeg hater det de gjør. Så jeg ber for de andre deltakerne, sier han.

LES OGSÅ: Kelly Clarkson slet med kroppspresset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer