DOLLARGLIS: Gwyneth Paltrow har all grunn til å smile. Stjernen har nemlig fått tilbud om et sekssifret beløp i dollar for sin nye kampanje. Foto: All Over Press
DOLLARGLIS: Gwyneth Paltrow har all grunn til å smile. Stjernen har nemlig fått tilbud om et sekssifret beløp i dollar for sin nye kampanje. Foto: All Over PressVis mer

Blir kredittkort-modell

American Express har kapret Gwyneth Paltrows ansikt.

SEHER.NO: Filmskjønnheten Gwyneth Paltrow (36) skal ifølge ContactMusic stå i spissen for en annonsekampanje for American Express sine kredittkort, og det var ikke uten grunn at hun takket ja til tilbudet.

"Shakespeare in Love"-skuespillerinnen skal ifølge nettstedet tjene et sekssifret beløp i dollar på oppdraget, noe som tilsvarer mange årslønner for oss dødelige.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail var beløpt så stort at den 36-årige Oscar-vinneren simpelthen ikke kunne takke nei til tilbudet da hun fikk henvendelsen.

- Gwyneth bestemte seg for å takke ja ettersom det var snakk om så mye penger, så hun kunne ikke få seg selv til å si nei, sier en anonym kilde til avisen.

Dette er imidlertid ikke første gang Paltrow selger ansiktet sitt til reklame. Tidligere har hun blant annet reklamert for Estee Lauder, samt de eksklusive veskene og skoene fra Tod's.

Men Paltrow har ikke bare gode erfaringer med reklamekampanjene sine. 

Annonsen for det italienske motemerket Tod's, hvor hun var iført revepels og boots med pelskant, falt ikke i god jord hos dyrevernere, som reagerte sterkt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Viste frem undertøyet