Blir kontaktet av 60 år gamle damer

De kvinnelige TV-seerne får ikke nok av «Farmen»-deltageren.

BLE SINGEL: Jan Rudi Bendiksen ble singel tidligere i år, men vil foreløpig ikke røpe om han har en ny kvinne i kikkerten. Foto: TV 2
BLE SINGEL: Jan Rudi Bendiksen ble singel tidligere i år, men vil foreløpig ikke røpe om han har en ny kvinne i kikkerten. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Kampen om seieren i TV 2-serien «Farmen» - som avgjøres denne uken- har gjort deltageren Jan Rudi Bendiksen til en populær mann blant de kvinnelige TV-seerne.

Til VG forteller 28-åringen at han har mottatt en rekke henvendelser fra det motsatte kjønn på sin Facebook-side, fra 16 år gamle jenter til voksne kvinner i 60-årene.

- Det er virkelig alle mulige typer folk som tar kontakt. Heldigvis har jeg hemmelig telefonnummer, så jeg slipper henvendelser på mobilen, sier Jan Rudi til avisen.

Jan Rudi ble singel i 2011, men foreløpig vil han ikke si om han har en spesiell dame i kikkerten.

- Jeg tar det helt med ro og tenker først og fremst på meg selv akkurat nå. Men jeg er en normal gutt, som liker normale jenter, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik blir finaleuka i «Farmen»