«Farmen kjendis» sesong 3:

Blir konkurrenter i nye «Farmen kjendis»

Se og Hør avslører: Disse kjendisene er koblet til den tredje sesongen.

KLARE FOR GÅRDSREALITY?: Etter det Se og Hør kjenner til skal Trude Mostue (50), Ole «Lukkøye» Klemetsen (46) og Johanna Grønneberg Mesa (38) alle være klare for neste runde av «Farmen kjendis». Foto: NTB Scanpix
KLARE FOR GÅRDSREALITY?: Etter det Se og Hør kjenner til skal Trude Mostue (50), Ole «Lukkøye» Klemetsen (46) og Johanna Grønneberg Mesa (38) alle være klare for neste runde av «Farmen kjendis». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Nok en kjendisversjon av realitykonseptet «Farmen» er i emning, og TV 2 er allerede i full gang med planleggingen av sin tredje sesong.

Selv om programmet er ventet å komme på tv først til neste år, er innspillingen like rundt hjørnet. Fra før er det kjent at de nye «Farmen»-kjendisene skal bo på Li gård på Tangen i Stange kommune, der den tiende, ordinære sesongen ble spilt inn i 2014.

Hvem som skal overta stafettpinnen etter Erlend Elias Bragstad (35), Frank Løke (38), Aune Sand (52) og Jegertvillingene (26), er en hemmelighet TV 2 foreløpig verner godt om.

«Farmen»+ boksing?

I dag møtes flesteparten av våre største TV-kjendiser til årets store «Gullruten»-fest i Bergen. Samtidig kan Se og Hør avsløre et knippe av profilene som skal være aktuelle for neste års sesong.

Etter det Se og Hør vet, er den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen (46) en av dem. Den usjenerte rogalendingen, som er en av Norges mestvinnende i bokseringen, har vært mindre å se i rampelyset de siste årene - i alle fall i utenomsportslig sammenheng.

Ifølge Dagbladet jobber 46-åringen, som etter boksekarrieren har utdannet seg til barne- og ungdomsarbeider, blant annet som boksetrener i Stavanger. Han er også en del av teamet til Cecilia Brækhus.

BOKSE-DUO: Cecilia Brækhus og Ole Klemetsen sammen på pressekonferanse foran førstnevntes boksekamp i Oslo spektrum i fjor. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
BOKSE-DUO: Cecilia Brækhus og Ole Klemetsen sammen på pressekonferanse foran førstnevntes boksekamp i Oslo spektrum i fjor. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer

I realityverdenen har han blant annet vært å se i TV 2-programmet «Dropped - Heltenes kamp» - der ti tidligere idrettsstjerner ble utsatt for enorme prøvelser i villmarken på tre forskjellige kontinenter - de siste årene. Nå returnerer han altså etter alt å dømme til kanalen, riktignok i et helt annet segment.

Det har så langt ikke lyktes Se og Hør å få noen kommentar fra Ole Klemetsen.

Flere navnespekuasjoner

Fra informert hold får Se og Hør opplyst at også kjendisveterinær Trude Mostue (50) skal være en del av den ferske «Farmen»-casten. Mostue er blant annet kjent fra tv-serien «Dyrlegene» og sin deltakelse i «Skal vi danse» i 2006, og var lenge et yndet objekt i norsk kjendispresse.

MED EKTEMANNEN: Trude Mostue og Cato Sælid under Petter Stordalens 16. mai-fest i 2014. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
MED EKTEMANNEN: Trude Mostue og Cato Sælid under Petter Stordalens 16. mai-fest i 2014. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

I likhet med «Lukkøye» har Mostue riktignok vært mindre synlig i offentligheten de siste årene. I dag jobber hun ved en dyreklinikk i Oslo.

Mostue er for øvrig forlovet og har en datter sammen med finansmannen Cato Sælid. I tillegg har tv-profilen barna Erik, Frøya og Hilda fra sitt tidligere ekteskap med Howard Thomas.

Trude Mostue sier til Se og Hør at hun ikke er kjent med «Farmen»-spekulasjonene, og ønsker ellers ikke å kommentere saken.

Det gjør heller ikke Jan Tore Kjær (49). Han var en av de store profilene i TV 2s macho-satsing «Iskrigerne», som gjennom flere sesonger fulgte Vålerengas ishockeygutter på og utenfor isen. Jan Tore Kjær var den gang direktør i klubben og åpenbart vant til å regjere blant en gjeng sterke personligheter. Selv om han kanskje ikke er den mest profilerte kjendisen, vil han utvilsomt bli en sterk skikkelse i TV 2s gårdsreality-univers. Men foreløpig vil han verken bekrefte eller avkrefte nyheten:

- Det har jeg ingen kommentar til, sier han til Se og Hør.

VIL IKKE UTTALE SEG: Jan Tore Kjær ønsker ikke å svare på om han dukker opp i «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli
VIL IKKE UTTALE SEG: Jan Tore Kjær ønsker ikke å svare på om han dukker opp i «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli Vis mer

Kontroversielle uttalelser

Se og Hør har også et knippe andre navn som visstnok skal være klare for suksess-seriens nye sesong. Blant dem er tv-profil Johanna Grønneberg Mesa (38), artist Carina Dahl (32) og tidligere «Idol»-dommer og nåværende radioprofil Tone-Lise Skagefoss (43).

Johanna Grønneberg Mesa var kjent som MTV-programleder på midten av 2000-tallet, og har senere gjort diverse tv-opptredener. Hun har bodd mange år i USA med ektemannen Vincent Pryme, som hun har to barn sammen med.

TV-COMEBACK?: Johanna Grønneberg Mesa er blant ansiktene som ryktes å være en del av neste års «Farmen kjendis». Foto: Anette Karlsen / NTB Scanpix
TV-COMEBACK?: Johanna Grønneberg Mesa er blant ansiktene som ryktes å være en del av neste års «Farmen kjendis». Foto: Anette Karlsen / NTB Scanpix Vis mer

I programmet «Johanna - prosjekt baby», som gikk på TLC i 2012, vekket 38-åringen oppsikt da hun uttalte at hun ønsket seg orgasmefødsel. Senere tok hun til orde for det hun omtalte som ammepress i Norge.

Se og Hør har vært i kontakt med Johanna Grønneberg Mesa, som ikke har besvart vår henvendelse.

Carina Dahl, som har vært å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» denne våren, har heller ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Og den ellers så munnrappe Tone-Lise Skagefoss, som i sin tid som «Idol»-dommer måtte tåle stempelet som «riksbitch», skriver følgende i en SMS til Se og Hør:

- Dette vet jeg ingenting om.

ORDKNAPP: Tone-Lise Skagefoss hevder hun ikke er kjent med spekulasjonene tilknyttet «Farmen kjendis». Her med Jan Fredrik Karlsen under Idols jubileumsmarkering i 2013. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
ORDKNAPP: Tone-Lise Skagefoss hevder hun ikke er kjent med spekulasjonene tilknyttet «Farmen kjendis». Her med Jan Fredrik Karlsen under Idols jubileumsmarkering i 2013. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer

I tillegg er også en profilert norsk skuespiller koblet til den kommende sesongen, men dette har Se og Hør foreløpig ikke fått bekreftet.

Saken fortsetter under.

FARMEN-STUDIO: Hva gikk galt under tvekampen mellom Jegertvillingene? Hva er de største snakkisene fra årets Farmen Kjendis-sesong så langt? Farmen-profilene Tore Petterson og Karianne Amlie Wahlstrøm kommenterer. Programleder: Miriam Bakkejord / Dagbladet Produsent: Per Ervland / Dagbladet Vis mer

Forsnakket hun seg?

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) hintet om mulig «Farmen»-deltakelse i en episode av sin egen realityserie, «Sophie Elises Verden», som for øvrig også går på TV 2.

Det er i en samtale med en venninne, der de to snakker om 23-åringens psykiske utfordringer, at Isachsen sier, noe spøkefullt: «Kanskje jeg skal droppe Kjendis-Farmen og heller dra på psykiatrisk».

Etter det Se og Hør kjenner til skal Isachsen først ha takket ja til «Farmen kjendis», men senere trukket seg fra deltakelsen av ukjente grunner. Isachsen har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Se og Hør har vært i kontakt med pressekontakt for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen. Han ønsker ikke å uttale seg om navnespekuasjonene.

- Dette har TV 2 ingen kommentar til, sier han.

LES OGSÅ: Slik er den hemmelige «Farmen kjendis»-kontrakten

«FARMEN KJENDIS»: Årets sesong er over, og her ble vinneren annonsert på finalefesten. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer