Samantha Skogrand:

Blir kollega med forloveden

Samantha Skogrand blir sportsanker i NRK.

PÅ SAMME KANAL: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand skal begge jobbe i NRK fremover. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PÅ SAMME KANAL: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand skal begge jobbe i NRK fremover. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samantha Skogrand (31) har bekreftet til VG at hun blir sportsanker i NRK. Skogrand blir altså kollega med sin forlovede Emil Hegle Svendsen (35), som jobber som sportskommentator i NRK.

Ifølge avisen tiltrer hun i jobben 1. april.

PROGRAMLEDER: Samantha Skogrand blir sportsanker i NRK. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PROGRAMLEDER: Samantha Skogrand blir sportsanker i NRK. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

La ned podkast

I august gikk 31-åringen over til statskanalen fra Radio 1. Hun har tidligere jobbet som reporter og nyhetsanker i TV 2. Nå tar imidlertid den rutinerte programlederen fatt på nye utfordringer i NRK som sportsanker.

Skogrand har tidligere også hatt podkasten «BabyBoom» sammen med Jamina Blipp (33), men i mars i fjor varslet duoen at de skulle legge ned den populære podkasten, som handler om graviditet og småbarnsliv.

Den gang forklarte duoen at barna deres rett og slett hadde blitt for store.

Klipp fra TVNorge-programmet «4 stjerners middag». Vis mer

- Tanken slo oss da vi innså at babyene våre ikke er babyer lengre. Selv om vi føler vi kan skravle om barna våre i en evighet, fant vi ut at vi har vokst litt ut av konseptet «BabyBoom», sa hun til TV 2.

Skogrand er som nevnt forlovet med den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen, og sammen har de sønnen Magnus. Han kom til verden i januar 2019, og da Se og Hør møtte stjerneparet under Idrettsgallaen i januar for et drøyt år siden, innrømmet de at småbarnstilværelsen har ført til betraktelig mindre søvn.

- Det går ikke an å sette ord på hvor lite det har vært, sa en ærlig Skogrand den gang.

Det var Se og Hør som i januar 2014 kunne avsløre at Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen hadde funnet lykken. De ble samboere samme år, og i 2016 gikk eks-skistjernen ned på kne og fridde til programlederen.

Nå blir de altså å se på samme kanal fra april.

LES OGSÅ: Fant lykken under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer