TUNGT MED KRITIKK: Thomas Albertsen Dahlen, som er programleder for «Trekant» med Marie Kinge og Pia Dailey Christoffersen, innrømmer at han blir lei seg av kritikken programmet har fått.  Foto: Per Ervland/Seher.no
TUNGT MED KRITIKK: Thomas Albertsen Dahlen, som er programleder for «Trekant» med Marie Kinge og Pia Dailey Christoffersen, innrømmer at han blir lei seg av kritikken programmet har fått. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

Blir knekt av «Trekant»-kritikk

Eksperter mener programmet er for fysisk.

Publisert
SEHER.NO:   Thomas Albertsen Dahlen (19), Marie Kinge (18) og Pia Dailey Christoffersen (22) har blitt kjent over hele landet gjennom NRK3s mye omtalte  sexprogram «Trekant», som sendes på onsdager.

Se «Trekant»-gjengen fortelle om sine sexleketøyerfaringer her!

Siden premieren i begynnelsen av november har de tre ungdommene måttet tåle både positive og negative tilbakemeldinger for sin rolle i serien, som har vakt oppsikt og blitt heftig diskutert både på Facebook og Twitter.

I onsdagens utgave av Dagbladet går en rekke kjente psykologer og sexeksperter ut og kritiserer programmet for å være «for fysisk».

Blant annet sier lege Kjell-Olav Svendsen at han savner en større grad av normalitet i serien.

- Det følelsesmessige aspektet burde i større grad vært tatt opp og bakt inn i programmet. Mange har angst, føler at de ikke er gode nok eller er redde for at de ikke har nok erfaring. Men ingen er født med erfaring. Det burde vært dvelt og diskutert mer rundt dette, sier han.

Dette er ikke første gang NRK3-serien har fått kritikk, og de tre programlederne begynner å bli vant til alt mediefokuset.

Likevel innrømmer Thomas overfor VG at det kan bli litt mye iblant, og at det hender han blir lei seg av det som står skrevet.

- Jeg så et skikkelig kritisk innlegg en plass på nettet, og det leste jeg selvfølgelig gjennom. Det var noen som hadde skrevet at den episoden som hadde tema homofili var elendig. Jeg synes ikke det var noe artig å lese. Jeg ble lei meg. Jeg må ikke lese sånt, da blir jeg knekt, sier han til avisen.

Da Seher.no snakket med programlederne tidligere i høst om hva slags reaksjoner de ventet å få, var de forberedt på at det kunne bli litt oppstyr.

Og både Pia og Marie var klare på at de skulle prøve unngå å tenke for mye på hva andre måtte mene.

- Vi kommer nok til å få mange sterke reaksjoner, men vi er forberedt på det. Så får de bare la være å se på, de som ikke synes noe om det, sa Pia.


«Trekant» sendes på NRK3 onsdager kl. 21.30! I onsdagens episode er tema sexleketøy. Se video nederst i saken!

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Kjenner det rusker litt i livet

Se Thomas, Marie og Pia dele sine sexleketøyerfaringer i videoen nedenfor:[obj:media:9190]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer