Blir klassekamerater til høsten

Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen gjenopptar studiene på Barratt Due. Se video!

<strong>BLIR KLASSEKAMERATER:</strong> Didrik Solli-Tangen og Alexander Rybak avslørte onsdag at de blir klassekamerater da de begge returnerer til studiene ved Barratt Due i Oslo i august. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
BLIR KLASSEKAMERATER: Didrik Solli-Tangen og Alexander Rybak avslørte onsdag at de blir klassekamerater da de begge returnerer til studiene ved Barratt Due i Oslo i august. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Didrik Solli-Tangen og Alexander Rybak snakke om sin nye tilværelse som klassekamerater nederst i saken!

SEHER.NO: Alexander Rybak gjorde onsdag kveld sin programleder-debut foran tusenvis av sangglade publikumere under innspillingen av TV2-programmet «Allsang på grensen» i Halden.

I programmet som ble sendt torsdag, opptrådte artister som Jahn Teigen og Anita Skorgan, Dance with a stanger» og Didrik Solli-Tangen. Og etter at innspillingen var ferdig kunne en nervøs Rybak endelig senke skuldrene.

- Å, jeg er så lettet, vet du. Dette er jo ikke min gate, men jeg vil at det skal være min gate. Det er ikke alt jeg må jobbe så hardt med som dette. Jeg tok det skikkelig på alvor, sier Alexander Rybak til Seher.no.

Rybak fremførte flere låter under programmet, blant annet sang han duetten «Drømmedame» med sin tidligere studiekamerat Didrik Solli-Tangen.

Og under innspillingen avslørte de to at de til høsten returnerer til skolebenken og nok en gang blir studiekamerater på skolen der de først ble kjent, nemlig på Barratt Due Musikkinstititutt i Oslo.

- Vi har jo begge to hoppet ut av studiene våre på Barratt Due. Det vi skal gjøre nå til høsten, og som er litt tilfeldig egentlig, er at vi skal begynne sammen på skolen. Vi kommer nok til å være de guttene som sitter bakerst i klassrommet med caps og tygger tyggis. Vi skal i alle fall kose oss. Jeg gleder meg, sier Didrik Solli-Tangen til Seher.no.

Både Alexander og Didrik var studenter ved Barratt Due da de vant den norske MGP-finalen i hvert sitt år. I ettertid har de begge hatt fullt fokus på sine karrierer og har måttet legge studiene til side. 

Alexander Rybak har etter sin rekordseier i Eurovision-finalen i Moskva i 2009 hatt suksess i hele Europa, og oppnådde tidligere i år økt kjendisstatus i Sverige etter en god plassering i programmet «Let's dance». Men til tross for at han allerede har oppnådd mer enn de fleste 25-åringer, mener Rybak at han trenger mer skolegang.

- Jeg vil jo ha på papiret at jeg har en bachelor. Ikke det at det åpner så mange flere dører for meg, men det er akkurat de fagene man trenger. Det er så mange artister som går på «output» når de blir kjente og så tror de at de bare kan gi og gi, men etter hvert blir det kjedelig hvis man ikke har litt «input» også. Og det er det Barrat Due er veldig bra for, og som er viktig for meg nå. Pluss at jeg får mye tid med Didrik, og det er bra, sier Alexander Rybak til Seher.no.

Både Didrik og Alexander er blitt vant til et liv med hylende fans, premierefester og autografskriving etter sin deltagelse i MGP, men Didrik frykter ikke at overgangen til skolebenken blir for tøff.

- Jeg tror det kommer til å bli veldig godt å komme litt tilbake egentlig. Og jeg får jo lov til å holde på med dette i tillegg, så det blir en slags semi-skolegang med at jeg får gjort konserter og sånn. Jeg tror ikke det blir noe kjempeovergang, men det er kanskje greit å komme tilbake til litt rutiner og sånt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Forundret over at jeg fikk komme tilbake

Se Didrik og Alexander snakke om sin kommende studietid her:[obj:media:9805]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer