- FÅR KJEFT FRA FULLE FOLK: Marianne Westby og Jannecke Øinæs fra Hotel Cæsar har begge opplevd å møte folk på byen som forveksler dem med deres rollefigurer fra TV 2-serien. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
- FÅR KJEFT FRA FULLE FOLK: Marianne Westby og Jannecke Øinæs fra Hotel Cæsar har begge opplevd å møte folk på byen som forveksler dem med deres rollefigurer fra TV 2-serien. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

- Blir kjeftet på av fulle folk

Derfor går ikke "Cæsar"-Marianne lenger på Karl Johan lørdag kveld...

SEHER.NO: Cæsar-skuespiller Marianne Westby har gjort stor suksess som den ambisiøse forretningskvinnen Cathrine Hove i TV 2-serien, men suksessen har ikke bare ført godord med seg.

Westby avslører til Seher.no at hun flere ganger har fått kjeft fra publikum, som tror hun er like manipulerende privat, som hun er på TV.
 
- Jeg opplever det, men retter opp feilen med å si at egentlig er jeg veldig snill og har to barn. Egentlig er det jo en kompliment, fordi da betyr det at jeg klarer å spille slem på en troverdig måte, sier hun til Seher.no.

Westby - som sammen med Cæsar-kollegene Jannecke Øinæs, Marita Traaen og Tarjei Westby har vært med å spille inn Seher.nos video-julepresang til våre lesere - hevder det stort sett er folk som er beruset når de møter henne, som nekter å godta forklaringen hennes.

- Å gå på Karl Johan og Smuget går ikke lenger. Da kan folk bli litt ufine, spesielt når du spiller en sånn karakter som meg. Da kan folk bli litt ufine, fordi de har problemer med å skille karakter og virkelighet. Jeg har fått kjeft som "der går hun fæle..."

- Jeg blåser i det, men som sagt jeg går ikke på Karl Johan eller Smuget i helgene lenger, sier hun til Seher.no.

Westbys kollege Jannecke Øinæs hevder hun nekter å la oppmerksomheten stoppe henne i å gå ut.

- Jeg lar ikke det stoppe meg, men går nok med litt mer skylapper enn før, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Her er årets julevideo!
 
Se videointervju med Cæsar-stjernene Jannecke Øinæs og Marianne Westby her:[obj:media:8236]