Tigers Woods og Rachel Uchitel

- Blir jaktet av stjernens advokater

Rachel Uchitel mener Tiger Woods advokater fortsatt er ute etter henne – tolv år etter utroskapsskandalen.

I FOKUS: Rachel Uchitel ble rikskjendis over natten da Tiger Woods utroskapsskandale rullet opp i 2009. Foto: AP/NTB
I FOKUS: Rachel Uchitel ble rikskjendis over natten da Tiger Woods utroskapsskandale rullet opp i 2009. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

Året er 2009 og det stormer rundt Tiger Woods. En artikkel i The National Enquirer avslører at Woods har vært utro sammen med nattklubbeieren Rachel Uchitel.

I ukene som fulgte raste verden sammen for Woods, som både fyllekjørte og innrømmet flere utroskap.

Saken er blitt karakterisert som «tidenes utroskapsskandale». Sports Illustrated profilerte reporter Jimmy Traina har omtalt den som «den sykeste sportshistorien i hans levetid».

ÅPNER SEG: Rachel Uchitel, kjent for å være Tiger Woods' elskerinne, har vært ordknapp om forholdet deres. Nå forteller hun om samtalen med kona hans - og hvordan de ble fersket. Video: HBO Nordic Vis mer

Men Uchitel nektet for at forholdet hadde funnet sted. Hun hadde nemlig signert en avtale med Woods advokater. Den avtalen gir hun fortsatt problemer, ifølge New York Times.

- Kommer etter deg

Woods advokater skal ha kommet til henne med en 30 siders lang avtale, som skulle sikre Uchitel til sammen åtte millioner dollar (71 millioner norske kroner), dersom hun aldri snakket om forholdet hun hadde hatt med Woods.

Men over et tiår seinere så hun seg lei. Hun hevder at hun ikke har fått alle pengene hun i utgangspunktet skulle ha av Woods.

I 2019 tok Uchitel endelig bladet fra munnen og snakket om skandalen fra 2009 i HBO-dokumentaren «Tiger».

Et brudd på avtalen hun signerte den gang. Men før hun stilte opp erklærte Uchitel seg konkurs og fikk beskyttelse fra potensielle kreditorer, forteller hun til den amerikanske storavisa.

UTRO: Tiger Woods og hans svenske eks-kone Elin Nordegren i 2009. Foto: AFP
UTRO: Tiger Woods og hans svenske eks-kone Elin Nordegren i 2009. Foto: AFP Vis mer

Nå skal advokatene til Woods likevel være ute etter henne da de hevder hun brøt avtalen da hun stilte opp i dokumentaren.

- Hvis du får jobb, kommer jeg etter lønnen din. Hvis du gifter deg, går jeg etter den felles bankkontoen din. Jeg kommer etter deg resten av livet ditt, skal en av advokatene ha sagt til Uchitel, skriver avisa.

Woods advokater har så langt ikke ønsket å kommentere saken.

DYRT: Det var en av de mest kjente utroskapsskandalene - nemlig da Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren gikk fra hverandre. Video: Rød Løper Vis mer

- Trengte en stemme

Uchitel forteller at saken fortsatt påvirker hennes økonomi, karriere, psykiske helse og kjærlighetsliv.

I forkant av HBO-dokumentaren fortalte hun i et intervju med podkasten Juicy Scoop, om hvorfor hun vil åpne seg opp i dokumentaren.

- Jeg følte at folk har sett ned på meg og skjelt meg ut de siste ti åra, etter alt som har kommet ut om skandalen. Det har vært sårende, sa hun, og utdypet:

- Jeg kjente at jeg på et tidspunkt trengte å ha en stemme som sa hvordan det var for meg og hvordan det har vært for meg. Det har vært veldig vanskelig, fordi jeg har sittet fast og fått en merkelapp på meg. Jeg har ikke hatt en sjanse til å komme meg ut av det.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Uchitel sa også noe i intervjuet om kvinners plass i offentligheten etter en slik affære.

- Tiger vinner priser og turneringer. Han får komme seg ut av ting, får ha sine «uhell» og stå opp igjen. Folk vil fortsette å heie på ham. Men kvinnene får ikke så mye, ikke bare i dette tilfellet, men med andre liknende skandaler. Det er egentlig ikke rettferdig. Jeg følte endelig behov for å snakke, sa hun.

LES OGSÅ: Seiret i bitter strid mot eks-mannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer