FØRST DRIKKE - SÅ SYNGE: Patti Scialfa finner først den riktige stemningen etter å ha bøttet nedpå med tequila. Foto: STELLA PICTURES
FØRST DRIKKE - SÅ SYNGE: Patti Scialfa finner først den riktige stemningen etter å ha bøttet nedpå med tequila. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Blir inspirert av alkohol

Fylla har skylda!

SEHER.NO: Før Patti Scialfa (54) - Bruce Springsteens (58) kone - spilte inn en låt til sitt nye album "Play it as it lays" - drakk hun seg full.

Sangeren vendte nesen mot tequila-flaska for å finne frem til den riktige stemningen i sangen "Bad For You" - som forteller historien om en beruset kvinne på flørteren i en bar.

- Jeg ville finne frem til personen i sangen: "Jenta som drikker og kanskje flørter for mye, og som sender ut signaler hun ikke burde sende ut ", forteller hun til Rolling Stone magazine ifølge Contactmusic.com.

- Platestudioet var altfor sterilt til at jeg kunne klare det. Derfor drakk jeg store mengder tequila og røkte flere sigaretter før jeg sang for full hals. Jeg vet jeg sang falskt, men jeg likte det.

Scialfa innrømmer at mange av sangene er om henne selv og avslører videre at de er skrevet som svar til sangene Bruce har skrevet - dem hun hater.

- På Bruces album "Devils + Dust" er det en sang om en mann som er på et hotellrom med en hore... Jeg tenkte: "Hvorfor skriver du om slikt dritt? Er du gal i hodet?"

...

- Men det var dette som fikk meg til å skrive "Bad For You". Når han ga seg selv tillatelse til å skrive slikt var det ingen grunn til at jeg heller skulle la være, fastslår Patti Scialfa.

You go girl!!

LES HER: Love dopet sønnen min

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.