«Stjernekamp»:

Blir ikke «Stjernekamp»

Nedslående beskjed for programmets fans.

VRAKES: Sangkonkurransen vrakes fra TV-skjermene denne høsten. Foto: Tore Meek / NTB
VRAKES: Sangkonkurransen vrakes fra TV-skjermene denne høsten. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir ikke «Stjernekamp» i år. Det bekrefter programmets prosjektredaktør Mirja Minjares overfor Se og Hør.

- Det stemmer at det ikke blir noe «Stjernekamp» i høst. Det skyldes at vi ikke fikk kabalen til gå opp når det kommer til fotball-VM og antall lørdager. Så det er satt på pause og kommer sterkt tilbake i 2023.

TRAILER: Herman Flesvig spiller én av hovedrollene i den nye NRK-serien «Flus». Video: NRK Vis mer

- Dette er en kjempefin anledning for oss til å teste ut nye formater, og det blir veldig spennende med «Verdens beste venner».

«Verdens beste venner» er NRKs nye lørdagssatsning med Einar Tørnquist (39) og Live Nelvik (39) i rollen som programledere. I programmet skal kjente duoer konkurrere i hvem som kan mest om hverandre.

I fjor var det Bjørn Tomren (41) som gikk av med seieren i sangkonkurransen. Han møtte KEiiNos Alexandra Rotan (25) i finalen, som til slutt endte i hans favør.

KLIPPET BORT: Nå forteller komiker Jonis Josef om en scene som ble klippet bort da han var med i serien «Med Monsen på villspor». Vis mer

- Jeg er veldig overrasket - gledelig overrasket. Det er sprøtt og absurd på samme tid. Men det er veldig kjekt. Jeg er ikke vant til å vinne, så dette her var stas, uttalte vinneren til Dagbladet etter seieren var et faktum.

LES OGSÅ: - Veldig mange som har spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer