Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy:

- Blir ikke sjalu av å se ham danse med andre

Adelén forelsket seg i i Benjamin Jayakoddy under «Skal vi danse». Nå heier hun entusiastisk på samboeren fra sidelinjen.

HEIER PÅ KJÆRESTEN: Adelén vant «Skal vi danse» i 2015 sammen med Benjamin Jayakoddy. Nå heier hun på kjæresten som danser sammen med Ida Gran-Jansen i årets sesong. Foto: Julie Solberg, Se og Hør/ Thomas Reiesæter, TV 2
HEIER PÅ KJÆRESTEN: Adelén vant «Skal vi danse» i 2015 sammen med Benjamin Jayakoddy. Nå heier hun på kjæresten som danser sammen med Ida Gran-Jansen i årets sesong. Foto: Julie Solberg, Se og Hør/ Thomas Reiesæter, TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Torsdag kveld var det premiere på Ørjan Burøe (43) sitt show «Fordommer» på Latter i Oslo.

Flere av årets «Skal vi danse»-deltakere, som denne sesongen er dansekolleger med Ørjans kone Marna Haugen Burøe (36), kom for å vise sin støtte.

På den røde løperen var også artisten Adelén Rusillo Steen (20) og hennes dansekjæreste Benjamin Jayakoddy (22).

Ikke sjalu

I 2015 var Adelén selv deltaker i TV 2s suksessrike danseprogram, og Benjamin var hennes dansepartner.

Duoen gikk helt til topps i konkurransen, hvor de ikke bare stakk av med tittelen «Årets Skal vi danse», men også hverandre.

Siden den gang har Benjamin vært dansepartner med den tidligere snowboardkjøreren Stine Brun Kjeldaas (41) og årets «Skal vi danse»-deltaker Ida Gran-Jansen (30).

Saken fortsetter nedenfor.

HETE FØLELSER: Adelén og Benjamin fant hverandre både på dansegulvet og privat i 2015. Foto: TV 2
HETE FØLELSER: Adelén og Benjamin fant hverandre både på dansegulvet og privat i 2015. Foto: TV 2 Vis mer

Men selv om det var på dansegulvet at Adelén og Benjamin forelsket seg i hverandre, blir ikke Adelén sjalu av den grunn.

- Det er som å se han med en kompis. Det er veldig gøy å se de danse, kunne hun fortelle til Se og Hør.

Hittil i årets sesong har Adelén vært og sett på én sending, men selv om tiden ikke strekker helt til prøver hun å få med seg så mye som mulig.

- Jeg ser han i hvert fall på TV, sier hun med et smil.

Danser fortsatt

Til Se og Hør kunne imidlertid Benjamin avsløre at popartisten har hatt en finger med konkurransen helt siden hun selv stakk av med seieren.

- Hun er med og koreograferer det meste, kunne proffdanseren røpe, og la til at Adelén har vært en god støttespiller gjennom «Skal vi danse».

- Vi danser i stua hver eneste dag. Han skal jo teste ut saker og da gjør han det på meg «opp fra sofaen nå. Kom igjen» sier han til meg, uttalte Adelén.

Men de tungene løftene sparer Benjamin til dansegulvet.

- Nei, vi tar ikke de lenger, spøkte hun.

Avkreftet romanseryktene

Bare noen uker før duoen danset seg til topplassering i «Skal vi danse» i 2015 overrasket Adelén publikum og dommere da hun ga dansepartneren et kyss midt på munnen under et dansenummer.

Kysset skapte spekulasjoner om det hadde oppstått romantiske følelser mellom Adelén og Benjamin.

Dette avkreftet «Bombo»-sangerinnen den gang etter semifinalesendingen til Se og Hør.

Adelén Rusillo Steen ble intervjuet etter "Skal vi danse"-sending om dagens prestasjoner i dansen Samba. Vis mer

- Det begynner å bli irriterende faktisk. Det er ingenting mellom oss og vi er bare profesjonelle dansepartnere. Vi kjenner hverandre kjempegodt nå og er blitt gode venner, men det er det, slo hun fast.

Kort tid etter skal derimot pipa ha fått en annen lyd da TV 2 bekreftet at flere uavhengige kilder skal ha bekreftet til God Kveld Norge at duoen hadde blitt kjærester.

SE OG HØRS KJENDISGALLA: Adelén Rusillo Steen og sin tidligere dansepartner i «Skal vi danse» Benjamin Jayakoddy åpner om hvordan det føles å kunne være kjærester i offentlighet. Video: Per Ervland / Se og Hør Vis mer

Flyttet sammen

På Se og Hørs Kjendisgalla i fjor, kom paret hånd i hånd på den røde løperen. Da røpet de overfor Se og Hør at de faktisk er blitt samboere.

- Vi flyttet sammen til Oslo i august. Det var første gangen jeg flytta hjemmefra og første gang han flytta til Norge, fortalte Adelén til Se og Hør den gangen.

Den gangen leide de foreløpig en leilighet sammen i hovedstaden, og kunne røpe at de stortrivdes med å bo under samme tak.

Da Se og Hør møtte det forelskede paret under premieren på kinofilmen «Prebz og Dennis: The Movie» i sommer kunne paret røpe at de har det veldig fint sammen til tross for mye jobb.

- Det går veldig bra å bo sammen! Vi har så mye å gjøre hver for oss, så det funker veldig bra. Så kommer vi hjem og da har vi det veldig hyggelig når vi først har tid sammen, sa Adelén til Se og Hør på den røde løperen.

LES OGSÅ: Erlend Elias Bragstad: - Alle buksene mine har blitt for store

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer