Blir ikke Mrs. Legend

Men Christine Teigen utelukker ikke å ta forlovedens etternavn.

BLIR IKKE EN LEGEND: Christine Teigen utelukker at hun vil skifte navn til Legend når hun gifter seg med kjæresten John Legend. Det er nemlig bare kjærestens kunstnernavn.  Foto: All Over Press
BLIR IKKE EN LEGEND: Christine Teigen utelukker at hun vil skifte navn til Legend når hun gifter seg med kjæresten John Legend. Det er nemlig bare kjærestens kunstnernavn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Halvt norske og halvt thailandske Christine Teigen (26) har vært svært aktiv på Twitter etter at hun forlovet seg med musikerkjæresten John Legend (32) i julen. Mange av skjønnhetens venner på nettsamfunnet gratulerer og kaller henne «Mrs Legend», men Teigen protesterer.

- Det er utrolig hvor mange som tror mitt nye etternavn blir Legend. Jeg sier ikke at jeg ikke vil ta navnet hans, men det er ikke Legend. Haha, skriver modellen på Twitter.


John Legend er nemlig forlovedens kunstnernavn, men «Stereo»-stjernen er født John Roger Stephens. Teigen kan dermed bli hetende Christine Stephens etter bryllupet.

Også Legend har kommentert forlovelsen på Twitter.
 
- Tusen takk for alle hyggelige hilsener, skriver stjernen.


Paret har vært sammen i fire år, og i julen fridde Legend da han og Christine ferierte på Maldivene. Christine avslørte den store nyheten da hun skrev «Yes» på sin Twitter-side. 

Teigen jobber som supermodell, og har blant annet gjort oppdrag for «Sports Illustrated».
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fridde til sin norske kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer