NORGESBESØK: Marion Ravn har det siste året vært bosatt i Hollywood, men er nå hjemme på sommerferie. Her hatt hun tatt med seg sin søster, svigerinne og to nevøer på onsdagens Harry Potter-premiere på Akershus festning i Oslo. Foto: Anders Myhren / Seher.no
NORGESBESØK: Marion Ravn har det siste året vært bosatt i Hollywood, men er nå hjemme på sommerferie. Her hatt hun tatt med seg sin søster, svigerinne og to nevøer på onsdagens Harry Potter-premiere på Akershus festning i Oslo. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Blir ikke gjenkjent på gata

Marion Ravn vekker ikke lenger oppmerksomhet i Hollywood...

Se video med Marion Ravn på Harry Potter-premiere nederst i saken!

SEHER.NO: På begynnelsen av 2000-tallet var Marion Ravn superstjerne i duoen M2M. Sammen med Marit Larsen turnerte hun USA med artister som Jewel og Hanson, hadde gjesteopptreden i den populære Katie Holmes-serien "Dawsons Creek" og nådde respektable plasseringer på hitlistene i Filippinene, Thailand, Australia og USA.

Marion har det siste året vært bosatt i Hollywood, men i dag er det ikke lenger superstjerne-tendenser rundt den mørke skjønnheten.

- Jeg blir ikke gjenkjent der borte. Jeg har ikke egentlig hatt noen plate der ute på åtte år, sier Marion Ravn til Seher.no under onsdagens Harry Potter-premiere i Oslo.

Lørenskog-jenta har brukt tiden i Hollywood på å skrive og spille inn nytt album, som vil komme ut en gang i løpet av 2010. På hjemmesiden sin skriver Marion at hun ikke kunne vært mer engasjert og stolt over resultatet.

- Jeg føler at jeg er tydeligere på hvem jeg er som artist på dette albumet enn jeg noen gang har vært. Jeg har gått tilbake til den jeg virkelig er som låtskriver. Låtene er mer pianobasert og tekstene betyr mye for meg. Albumet har blitt en reise i følelser, historier og erfaringer.

Men selv om skjønnheten er fornøyd med arbeidet sitt i USA, er det visse ting ved sitt amerikanske hverdagsliv som kunne vært bedre.

-Jeg savner den norske maten. Spesielt leverpostei, innrømmer Marion Ravn overfor Seher.no.

Den populære artisten skal være tre uker til i Norge før hun returnerer til Hollywood, og denne tida benytter "Here I am"-sangeren til å være med familie og venner.

LES OGSÅ: Marion-hyllest tok helt av

Se Marion Ravn på Harry Potter-premieren her:[obj:media:7918]