- Blir ikke frisk før om ett til to år

Raphael Poiree sliter fortsatt med kroppen etter sin dramatiske ulykke.

- BLIR IKKE FRISK FØR OM ETT TIL TO ÅR: Raphael Poirée sier til Dagbladet at det vil ta ett til to år før han blir helt frisk etter sin dramatiske ulykke i romjulen. Her er han sammen med kona Liv Grete Skjelbreid Poirée. Foto: SCANPIX
- BLIR IKKE FRISK FØR OM ETT TIL TO ÅR: Raphael Poirée sier til Dagbladet at det vil ta ett til to år før han blir helt frisk etter sin dramatiske ulykke i romjulen. Her er han sammen med kona Liv Grete Skjelbreid Poirée. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere skiskytterstjernen Raphal Poirée (35) har gjort store framskritt etter at han i romjula veltet med en firhjuling hjemme i Eikelnadsosen i Hordaland, og fikk det 300 kg tunge kjøretøyet over seg.

Nå er Poiree - som tidligere har hevdet at han var kun en millimeter fra å bli lam - tilbake i jobb som trener for juniorjentene i skiskyting, men franskmannen sier til Dagbladet at han på langt nær er friskmeldt.

- Det er godt å være tilbake. Jeg blir bedre og bedre, men det er en lang prosess. Helt frisk blir jeg nok ikke før om ett til to år, sier han til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var et helvete