Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

Blir i Spania

Trebarnsfamilien forlenger Spania-oppholdet.

FAMILIEN BERGIUS/TRÆLNES: Realityparet har byttet ut nattklubber med stabilt familieliv. Her med familiens nyeste tilskudd, Mio (10 mnd). Foto: Privat
FAMILIEN BERGIUS/TRÆLNES: Realityparet har byttet ut nattklubber med stabilt familieliv. Her med familiens nyeste tilskudd, Mio (10 mnd). Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst pakket realityparet Elin Bergius (28) og Christian Fredrik Trælnes (27) koffertene og flyttet til Spania. Det kan godt tenkes at paret trives best i varmere strøk, for det var i Mexico som deltakere på «Paradise Hotel» i 2015 at paret møttes for første gang.

Siden har duoen byttet ut reality og festing med familieliv. I februar ble de trebarnsforeldre, med barna Mio (10 mnd), Belle (4) og Juni Nicole (5).

I NORSK BARNEHAGE: Mens foreldrene jobber hjemmefra, går døtrene Juni Nicole og Belle i norsk barnehage i Spania. Foto: Martine Eilertsen/ FrkEilertsen Photography
I NORSK BARNEHAGE: Mens foreldrene jobber hjemmefra, går døtrene Juni Nicole og Belle i norsk barnehage i Spania. Foto: Martine Eilertsen/ FrkEilertsen Photography Vis mer

Vinteren 2020 kunne Se og Hør avsløre at Bergius og Trelnæs hadde forlovet seg, men på grunn av coronapandemien har bryllupet blitt avlyst to ganger.

Nå forteller Bergius til Se og Hør at det sannsynligvis kommer til å bli et Spania-bryllup.

- Kanskje neste sommer eller sommeren etter det, vi må jo gifte oss i hvert fall. Men nå kunne vi like så godt ha gått på rådhuset, forteller Bergius, som begynner å bli utålmodig etter å kalle Trælnes for sin ektemann.

Leid ut huset i Norge

Da Se og Hør snakket med Bergius i oktober, kunne hun fortelle at avgjørelsen om nytt hjemland var veldig spontan. Planen var nemlig å bo i Spania kun en liten periode for å teste om det var noe for dem.

Nå er derimot huset i Norge leid ut, og familien blir i Spania i minst ett år til.

- Vi liker oss kjempegodt her og det samme gjør ungene. Det er fint vær og bra folk, forteller hun.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Men flytteeskene skal pakkes nok en gang, siden paret skal bytte ut huset i La Nucia. De har nå leid et annet hus bare et steinkast unna, med en norsk familie som nærmeste nabo.

Den siste tiden i Spania har Trælnes hatt hjemmekontor, Bergius har jobbet med sosiale medier, og barna har gått i norsk barnehage. I tillegg til å bo nær andre norske familier, får familien mer av hjemlandet rundt seg.

- Det er nærme den norske skolen, som Juni skal begynne på til sommeren, forteller influenseren.

Spansk jul

Selve julaften skal familien tilbringe i Spania med andre norske familier, med norsk tradisjonsrik mat som ribbe og pinnekjøtt på bordet. Men i år får julaften en spansk tvist:

- Vi skal på stranden og bade klokka 12 med de andre familiene.

Dagen etter bærer det videre til gamlelandet for en måned, noe Bergius ser for seg at ikke bare vil bli en hyggelig opplevelse.

- Jeg gruer meg, her er det 16 grader i luften, og det synes jeg er kaldt, sier Bergius.

LES OGSÅ: Triana Iglesias: VG: Ferdig i «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer