MORO: Fergie har vært gift med sin kjekke, og katolske, ektemann Josh i tre år denne måneden. Nå roer artisten ned band-livet, og ser frem til et nært år med ektemannen.  Foto: All Over Press
MORO: Fergie har vært gift med sin kjekke, og katolske, ektemann Josh i tre år denne måneden. Nå roer artisten ned band-livet, og ser frem til et nært år med ektemannen. Foto: All Over Press Vis mer

Blir hun mamma i 2012?

Fergie hinter om at hun vil starte familie med ektemannen Josh Duhamel.

Publisert
SEHER.NO: «The Black Eyed Peas»-Fergie (36) og ektemannen Josh Duhamel (39) begynte å date i 2004, etter at bandet opptrådte i serien «Las Vegas», som Duhamel spilte i.

Paret giftet seg i en vakker seremoni i Malibu i California 10.januar 2009, og på samme dato året etter gjentok de hverandres «I do» på stranden i Santa Barbara.

Nå drømmer sangerinnen om barn med den «New Year's Eve»-aktuelle ektemannen.
 
- Hvem vet hva som skjer? Vi får se, sier hun til nettstedet People.

Men Fergie innrømmer også at hun nyter «alenetid» med kjekke Duhamel.

- Jeg ser frem til å være hjemme, og ikke være på farten hele tiden, og måtte sove i forskjellige byer og land hver natt. Jeg vil tilbringe mer tid sammen med ektemannen min, og bare kunne se på fotball og basketball med ham.

Fergie og «The Black Eyed Peas» ser dermed ut til å gå en rolig periode i møte.
 
- Jeg vil bare ta én dag av gangen. Se hvor det bringer meg. Ha dager hvor jeg ikke har noen planer. Det kommer til å bli deilig og forfriskende for meg - og en total forandring fra hvordan jeg har det nå, sier hun til nettstedet.

Og kanskje har sangerinnen innsett at det nettopp nå er tid for å øke familiegleden?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jakten-Bente opererte øynene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer