KANDIDAT 5: Anja Cathrine Eikeland, 22 år, fra Førde. Skal studere i Oslo til høsten, og har brukt det siste året til å reise jorden rundt. Hobbyer er blant annet dansing og fotografering. Send FN5 til 1901, eller gå inn på Froken.no.
KANDIDAT 5: Anja Cathrine Eikeland, 22 år, fra Førde. Skal studere i Oslo til høsten, og har brukt det siste året til å reise jorden rundt. Hobbyer er blant annet dansing og fotografering. Send FN5 til 1901, eller gå inn på Froken.no.Vis mer

Blir hun julis vakreste?

Stem fram din "Frøken Norge"-favoritt.

SEHER.NO: Kampen om hvem som skal bli den neste Frøken Norge er godt i gang og nå kan du avgjøre hvem som skal bli "Frøken Juli".

Blant de ti kandidatene som blir presentert her hver måned går én direkte til kvartfinalen, blant sannsynligvis opp mot 3000 påmeldte.

Stem gratis her!
Allerede har Seher.nos lesere sendt to skjønnheter til kvartfinalen, "Miss Mai" søte Marita Frøyen (21) fra Sandane, og "Miss Juni" vakre Eli Landal (24) fra Stavanger.

Se månedens utvalgte i bildeserien nederst, kjenner du en av de flotte jentene? 

Stem ubegrenset med SMS til 1901. 

Vil du for eksempel stemme på kandidat nr. 1, sender du FN1 til 1901.

En uavhengig jury velger i november ut resten av jentene som går videre i konkurransen.

Den 1. november er den endelige fristen for å melde seg på, og kanskje bli Frøken Norge 2009.
Les mer om opplevelsene til årets Frøken Norge, Mariann Birkedal her.

Hun utmerket seg spesielt godt under den månedslange Miss Universe-konkurransen i Vietnam nå nylig, men det har blitt mange år siden en norsk jente tronet helt i toppen. Kan en av disse ta utfordringen?

LES OGSÅ: Slik Frøken Norge 2009

Se månedens kandidater her:

KANDIDAT 2: Åse Marie Hasle fra Nittedal Hun har akkurat gått et år på skole i Bryssel, og har sommerjobb på Elixia. Hun elsker å danse, alt fra klassisk ballett til funk, jazz og moderne. Send FN2 til 1901, eller gå inn på Froken.no. Foto: froken.no
KANDIDAT 3: Tove Veronica Reslo, 23 år fra Nesbyen. Hun bor i Glasgow og jobber for IBM. Hun elsker å reise, og kaller seg selv en arbeidsnarkoman med bein i nesa. Send FN3 til 1901, eller gå inn på Froken.no. Foto: froken.no
KANDIDAT 4: Therese Isaksen, 23 år, fra Sandefjord. Hun jobber som frisør, og har jobbet i Italia det siste året. Send FN4 til 1901, eller gå inn på Froken.no.
KANDIDAT 5: Anja Cathrine Eikeland, 22 år, fra Førde. Skal studere i Oslo til høsten, og har brukt det siste året til å reise jorden rundt. Hobbyer er blant annet dansing og fotografering. Send FN5 til 1901, eller gå inn på Froken.no.
KANDIDAT 6: Karoline Fosby, 18 år fra Tønsberg. Går på videregående. Liker å trene og er veldig interessert i sang. Send FN6 til 1901, eller gå inn på Froken.no. Foto: froken.no
KANDIDAT 7:Isabell Eide Knudsen, 16 år, fra Bergen. Begynner på videregående til høsten, og favoritthobby er fotball, men er glad i å trene generelt. Send FN7 til 1901, eller gå inn på Froken.no.
KANDIDAT 8: Katinka Grebstad, 16 år, fra Ålesund. Skriver at hun har ingen spesielle hobbyer, men liker å være ute, spesielt når man kan sole og bade seg. Send FN8 til 1901, eller gå inn på Froken.no.
KANDIDAT 9: Attia Qamar, 20 år, fra Oslo. Student, som er opptatt av politikk, dans, drama og spille fotball. Send FN9 til 1901, eller gå inn på Froken.no.
KANDIDAT 10: Torgunn Berg,16 år, fra Vestfossen. Hun går på videregående skole og har helgejobb på et bakeri. I tillegg er hun en aktiv fotballspiller. Send FN10 til 1901, eller gå inn på Froken.no.
KANDIDAT 1: Lotta Moell, 20 år fra Oslo. Til daglig studerer hun til å bli siviløkonom, og jobber deltid som servitør på Lekter'n. Kunne også sees som koffertbærer på "Deal or no deal". Send FN1 til 1901, eller gå inn på Froken.no. Foto: froken.no