Blir hun Frøken Brille?

Hvem er Norges aller vakreste brillebruker?

FRØKEN BRILLE?: Tonje Elise Skjærvik er en av de åtte finalistene som kjemper om en plass i den internasjonale finalen. Foto: Specsavers
FRØKEN BRILLE?: Tonje Elise Skjærvik er en av de åtte finalistene som kjemper om en plass i den internasjonale finalen. Foto: Specsavers Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE BILDENE: Årets Brillebruker 2007


SEHER.NO: Tonje Elise Skjærvik ble kåret til Frøken Norge i 2006 og samme år representerte hun Norge i Miss World.


Nå prøver den flotte Trondheims-jenta seg igjen. Denne gang har Tonje Elise blitt plukket blant 200 kandidater til å være én av åtte finalister til tittelen Årets Brillebruker 2007, som arrangeres av Specsavers Optikk i samarbeid med nettstedet til kvinnebladet Det Nye.


Her kjemper hun mot syv andre jenter om deltakelse i den internasjonale finalen "Specswearer of the year 2007". Vinneren av den internasjonale finalen vinner en modellkontrakt og en drømmereise for to til Barbados.


Datteren til rockeren Rod Stewart, Kimberly Stewart (27) er Specsavers ansikt utad i 2007 og det er også hun som vil være konferansier under den store finalen.


Tonje Elise selv elsker briller og mener at de gir mer stil og eleganse og perfekt "finish". Dersom hun får sjansen har Tonje Elise troen på at hun kan representere Norge på en bra måte internasjonalt fordi hun har en bred modellerfaring.


Her er en mini-presentasjon av alle de åtte flotte finalistene:


Tonje Elise Skjærvik er 19 år og kommer fra Trondheim. Hun studerer pedagogikk ved NTNU i Trondheim og jobber en del som modell.


Renée Nilsen er 22 år og kommer fra Oslo. Hun jobber som frisør og på fritiden spiller hun håndball og er sammen med venner.


Ingrid Inderhaug er 20 år og kommer fra Bergen. Hun studerer ved Bjørknes privatskole og på fritiden utforsker hun Oslo, hvor hun nettopp har flyttet til.


Kathrine Amdam Eckholm er 21 år og kommer fra Ålesund. Hun studerer klassisk utøvende sang ved Barratt Due Musikkinstitutt og på fritiden synger hun i bryllup, begravelser etc.


Henriette Hodne er 19 år og kommer fra Kleppe i Rogaland. Hun jobber i butikk og på fritiden driver hun med sang, dans og teater.


Kristina Kvistad Hustad er 18 år og kommer fra Sæbø i Møre og Romsdal. Hun studerer ved Volda VGS og på fritiden liker hun å shoppe og fotografere.


Lilli Somdjaye Krüger Bjørkli er 25 år og kommer fra Tønsberg. Hun studerer på Blindern og på fritiden driver hun med magedans og skriver dikt.


Marte Ekornes Strøm er 23 år gammel og kommer Bergen. Hun studerer fysioterapi på Høgskolen i Bergen og på fritiden driver hun med yoga og er sammen med venner og kjæreste.


Den norske finalen går av stabelen i Oslo fredag 7.september og vinneren skal representere Norge under den internasjonale finalen i London i oktober.


Se alle de åtte brillefinalistene i vår bildespesial til høyre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer