90-TALLS IDOLER: Gjengen i "Beverly Hills 90210" fikk ungdom over hele verden til å sitte klistret foran TV-skjermene på 90-tallet. Foto: TV3
90-TALLS IDOLER: Gjengen i "Beverly Hills 90210" fikk ungdom over hele verden til å sitte klistret foran TV-skjermene på 90-tallet. Foto: TV3Vis mer

Blir hun den nye Brenda?

Hilary Duff kobles til nye "Beverly Hills 90210".

SEHER.NO: Fans av 90-talls serien "Beverly Hills 90210" helt siden ryktene begynte å gå om en ny versjon, lurt på hvem som skal være med.

Nå melder nettstedet E! Online at fjortis-idolet Hilary Duff (20) har fått tilbud om en av hovedrollene.

Dersom hun takker ja til rollen skal Duff - best kjent fra TV-serien "Lizzie McGuire" - spille ungjenta Annie Mills, som digger emo-band og studerer skuespill.

Fra før er det kjent at "Final Destinaton 3"-skuespilleren Dustin Milligan er klar for det som kan bli en av tiårets største seersuksesser.

Tidligere denne måneden ble også "Nip/Tuck"-stjernen AnnaLynne McCord presentert som den nye "Kelly" - en rollie som opprinnelig ble spilt av Jennie Garth.

Tori Spelling - som spilte Donna i den originale "Beverly Hills"-serien - har også signalisert at hun har lyst til å bli med, men foreløpig har ikke produsentene slått til på dette tilbudet.


LES OGSÅ: Beverly Hills-stjerne funnet død