NUMMER FIRE?: Dukker George Clooney opp med kona Amal Alamuddin på Oscar-utdelingen, blir hun hans fjerde Oscar-date. Foto: All Over Press
NUMMER FIRE?: Dukker George Clooney opp med kona Amal Alamuddin på Oscar-utdelingen, blir hun hans fjerde Oscar-date. Foto: All Over PressVis mer

Blir hun Clooneys fjerde Oscar-date?

Tre ganger tidligere har den nå gifte George Clooney hatt med seg kjæresten på Oscar-utdelingen.

SEOGHØR.NO: Natt til mandag norsk tid kommer den røde løperen til å oversvømmes av de største Hollywood-kjendisene, når Oscar-utdelingen arrangeres for 87. gang.

En som flere ganger tidligere har spasert nedover den røde Oscar-løperen er skuespillerstjernen George Clooney (53).

Den tidligere «Akutten»-stjernen har fått mye oppmerksomhet, delvis takket være at han hver gang har ankommet med en ny kvinne.

Se vårt Oscar-vorspiel fra Hollywood her:

TO SEIERE: Clooney har vunnet Oscar-statuett to ganger. Her for første gang i 2006, da han vant i kategorien beste birolle for filmen Syriana. Foto: All Over Press
TO SEIERE: Clooney har vunnet Oscar-statuett to ganger. Her for første gang i 2006, da han vant i kategorien beste birolle for filmen Syriana. Foto: All Over Press Vis merClooneys første opptreden på den røde løperen var i 2006. Da kom han imidlertid helt alene. Men to år senere, i 2008, hadde han med seg sin daværende kjæreste Sarah Larson. Forholdet tok slutt ikke mange månedene senere.

Ny date

I 2010 var det italienske Elisabetta Canalis som kom side om side med Clooney. Paret var sammen fra 2009 til 2011, og da nyheten om bruddet kom, hevdet paret at det hele var «veldig vanskelig og veldig personlig» i en pressemelding.

Mange hadde trodd at Clooney kom til å slå seg til ro med ekskjæresten Stacy Keibler, som han kom sammen med på Oscar i 2013. Men heller ikke den gangen ville kjærligheten vare, og paret gikk hver sin vei i juli samme år.

Store forventninger

GIFTET SEG: Clooney giftet seg med Alamuddin i september i fjor. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Clooney giftet seg med Alamuddin i september i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det er knyttet store forventninger til om Clooney vil ha med seg kona, Amal Alamuddin, på årets utdeling.

Paret giftet seg i Venezia i fjor sommer, og om Amal kommer hånd i hånd med ektemannen natt til mandag, vil hun bli hans fjerde Oscar-date.

Clooney er imidlertid ikke nominert til noen Oscar-pris under årets utdeling. Han har vunnet to statuetter tidligere. I 2012 som produsent for filmen «Argo», og i 2006 i kategorien beste birolle for filmen «Syriana».


LES OGSÅ: Angelina skryter av Brad