Blir hun Botox Spice?

Emma Bunton håper å overvinne frykten for nåler.

GRUBLER: Emma Bunton er 31 år, og begynner å merke alderen på kroppen. Nå forteller hun at hun vurderer Botox ... Foto: AP/Scanpix
GRUBLER: Emma Bunton er 31 år, og begynner å merke alderen på kroppen. Nå forteller hun at hun vurderer Botox ... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg tror ikke det er noe galt med det, for når jeg smiler får jeg rynker rundt øynene, forteller den tidligere "Spice Girls"-stjernen Emma Bunton.

Om få måneder blir hun mamma for første gang, men søtnosen har ingen planer om trekke seg tilbake fra rampelyset - eller miste sitt svært ungdommelige utseende.

"Baby Spice" innrømmer at hun har tenkt mye på å injisere Botox, et middel som lammer motoriske muskler og dermed glatter ut linjer og rynker.

LES OGSÅ: Har Teri tatt enda mer Botox?

- Men jeg hater injeksjoner. Jeg tror jeg kunne gått dit sammen med en venninne og se henne få det. Da hadde det gått greit, forteller hun Contactmusic.

Bestiller Emma også time, blir hun minst den andre krydderjenta som tyr til middelet.

Sannsynligheten er nemlig stor for at også  "Posh" også har blitt injisert med anti-rynkestoffet ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer